Nelu Roşca vrea locul lui Petrescu la PPDD Motru

403

Sindicalistul Nelu Roşca, de la Cariera Roşiuţa, este unul dintre membri PPDD Motru care aspiră la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, dacă Ilie Petrescu va fi mazilit de la cârma filialei. Roşca deja şi-a luat atribuţiile în serios, mai ales că la şedinţa de Consiliu Municipal de vineri, Petrescu a absentat, fiind singurul care nu şi-a depus jurământul în funcţia de consilier municipal. Prin Roşca însă, PPDD Motru va fi subordonat Sindicatului Carierei Roşiuţa şi indirect pedelistului Constantin Severus Militaru.

Roşca, cunoscut şi ca omul deputatului Militaru de la Cariera Roşia, acesta fiind de altfel subalternul deputatului-preşedinte de sindicat, vrea să conducă PPDD Gorj în locul lui Petrescu, aflat în concediu medical. Consilier municipal al PPDD la Motru, Roşca deja dă, de ceva vreme, directive atât în organismul de conducere al filialei cât şi la consiliu, profitând de absenţa lui Petrescu pe care nu îl mai vrea nici în CL Motru. De altfel, Roşca face tot posibilul să preia cârma PPDD, pentru a-i putea oferi şi lui Militaru un mandat de deputat pe Colegiul IV, tocmai de la acest partid. Să nu uităm că Ionel Manţog îşi refăcea vechea echipă de candidaţi la parlamentare, dar din partea PPDD, Militaru având, zice-se, girul acestuia de a candida pe Colegiul IV din partea PPDD.

Petrescu, evacuat de la Motru
Şi astfel, dacă Petrescu va rămâne fără funcţia de preşedinte la PPDD Motru, va putea mai bine să stea în cârma lui Mihai Prunariu ca prim-vicepreşedinte la PPDD Gorj. Dacă se va retrage, de asemenea, din Consiliul Local Motru, locul său va fi luat de cumnatul fostului senator Ion Răducu, aflat pe următorul loc pe listă. Cert este doar că Petrescu este scos în afara jocului PPDD la Motru, fapt care l-a şi făcut să stea în stand-by în concediu medical pentru a-şi plănui următoarea mişcare.
Anamaria Stoica
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here