Negomir: A tăiat, ilegal, lemne din pădure și a fost prins

1127

Un bărbat din Negomir a tăiat lemne din pădure, în mod ilegal, și le-a dus acasă cu căruța. Un consătean a chemat poliția, iar lemnele au rămas în custodia unui reprezentant silvic.

IPJ Gorj: La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat din comuna Negomir, despre faptul că la data de 24 septembrie a.c., un bărbat din aceeași localitate ar fi tăiat și sustras mai mulți arbori din pădure.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 45 de ani, din comuna Negomir, ar fi tăiat si sustras opt arbori esență salcâm și cer.

O parte din materialul lemnos provenit din tăiere a fost transportat cu un atelaj hipo la domiciliul bănuitului, restul de material lemnos fiind identificat la fața locului.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here