Nebunia împărţirii catedrelor continuă

832

suplinitorProfesorii care nu au reuşit să se titularizeze au încercat ieri să obţină un post de suplinitor în şedinţele publice care au avut loc în amfiteatrele Colegiilor Naţionale „Tudor Vladimirescu” şi „Ecaterina Teodoroiu”, ambele din Târgu Jiu.
Încă de dimineaţă, ieri, profesorii de limba română, latină, biologie, socio-umane, istorie, profesorii documentarişti, dar şi învăţătorii au aşteptat să intre în şedinţa publică ce a avut loc la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”.

Astăzi, la acelaşi liceu, se va desfăşura repartizarea locurilor pentru profesorii de geografie, educaţie vizuală, educaţie plastică, educaţie muzicală, precum şi pentru posturile rămase vacante la palatele şi cluburile elevilor. Ieri a mai avut loc o şedinţă publică şi la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” la care au participat educatoarele şi profesorii de religie. Urmează ca astăzi să se repartizeze locurile pentru educaţia fizică, limbile moderne şi informatică, în timp ce mâine se vor împărţi posturile pentru disciplinele tehnice, matematică, profesorii consilieri şi logopezi. La continuitate au fost, de asemenea, şi profesori care s-au trezit că postul lor a fost redus, adică acolo unde au predat anul trecut nu mai au o catedră întreagă. Pentru a-şi putea completa, însă, numărul de ore necesar, aceştia trebuie să fi obţinut la examenul de titularizare de anul trecut o notă peste 7.

Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here