Neaplicarea Legii197/2021: Sesizarea Justiției, Avocatul Poporului și Parlamentului European

5703

Federația Națională a Muncii, Uniunea Națională a Muncii – Oltenia, Uniunea Națională a Muncii – Valea Jiului și Liga Muncitorilor din România solicită Confederației Naționale Meridian să reclame la Ministerul Justiției, Avocatul Poporului și Parlamentul European, neaplicarea legii 197/2021.

Din ce în ce mai multe organizații sindicale care nu fac parte din sindicatele majoritare, din CE Oltenia, se revoltă împotriva Guvernului și a politicienilor locali pentru că au blocat pensionarea celor din minerit și energie, la 52 de ani, îndeplinid condițiile Legii 197/2021. Este legea pentru care tot anul 2021, și în aceste luni din 2022, angajații din CE Oltenia – Târgu Jiu, Motru, Turceni, Craiova2, Ișalnița, au stat în stradă, protestând atât pentru elaborarea și publicarea în Monitorul Oficial, cât și pentru aplicarea ei. Legea 197, deși este constituțională, nu se aplică de către casele de pensii, la ordin politic.

1 COMENTARIU

  1. JUDECATORII SUNT MANIPULATI POLITIC IN OLTENIA. RUSINE PENTU FAPTUL CA LA PRIMARII SAU MARIT SALARIILE PENSIILE,SI LA ALTI BUGETARI. PARLAMENTARII NOSTRII AU GRIJE NUMAI DE CEI DE CARE AU NEVOIE IN ALEGERI. FAC LEGI SI LE APLICA NUMAI IN FAVOAREA HOTILOR CA EI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here