Nava franceză de recunoaştere Dupuy de Lome a intrat în Marea Neagră, la câteva ore după distrugătorul american Donald Cook

203

Nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome a intrat in Marea Neagra joi seara, la cateva ore dupa distrugatorul american Donald Cook, a declarat vineri un purtator de cuvant al Marinei rusesti, citat de agentia Interfax.

“Joi seara, nava de recunoastere Dupuy de Lome a Marinei franceze a trecut prin stramtoare si a intrat in Marea Neagra”, a spus acesta. Nava va sta in Marea Neagra pana in 30 aprilie.

Nava franceza de salvare Alize, care detine echipamente foarte complexe pentru operatiuni de scufundare, a intrat in Marea Neagra in 26 aprilie, a precizat acest purtator de cuvant, mentionand ca Alize poate fi folosita ca baza pentru echipele de scafandri de lupta.

“Distrugatorul francez Dupleix al Marinei franceze este asteptat sa intre in Marea Neagra in 14 aprilie”, a adaugat acesta.

Nava franceza de realimentare VAR a stationat in portul turcesc Marmaris in perioada 7 – 10 aprilie.

In acest timp, in Marea Neagra continua manevrele Marinei turcesti, in care sunt implicate, pe langa alte nave, sapte fregate, o corveta si doua submarine, a mai spus purtatorul de cuvant.
Sursa : Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here