Narcis Răducan vrea tribune pline la Severin

223

Pandurii va începe seria evoluțiilor pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin cu un meci de zile mari, o partidă contra campioanei. Președintele Pandurilor cere mehedințenilor să vină la stadion și să susțină echipa ce-și propune să le aducă la Severin nu doar meciuri de Liga 1, ci și partide din Europa League.

Pentru a îndeplini caietul de sarcini impus de licențiere, în ultimele două săptămâni s-a lucrat intens la Drobeta Turnu Severin pentru ca Stadionul “Municipal” să poată fi “casa” Pandurilor pentru următorul sezon și jumătate. Președintele executiv al Pandurilor, Narcis Răducan, a ținut ca înainte de disputarea primului joc de la Severin să le mulțumească tuturor celor care au făcut ca stadionul să îndeplinească toate condițiile cerute, iar Pandurii să se simtă cu adevărat acasă la Severin: “Vreau să pornim cu dreptul în această colaborare cu orașul Drobeta Turnu Severin. Am primit suficient suport din partea autorităților locale și vrem să le mulțumim public, în frunte cu primarul orașului. Vreau să mulțumesc și departamentului nostru de organizare. Sunt de apreciat pentru modul în care au reușit să îndeplinească acel caiet de sarcini pentru licențierea stadionului”.

Bilete ieftine pentru tribune pline
Severinenii sunt avizi de fotbal după ce echipa lor a părăsit nu doar Liga 1, ci și scena fotbalului românesc, iar un meci între Pandurii și Steaua poate stârni un interes mare oriunde, nu doar la Târgu-Jiu sau Severin. Chiar dacă multe cluburi din Liga 1 țin să facă din partidele contra Stelei o rețetă financiară bună, Pandurii a ales să meargă pe varianta unor bilete ieftine, accesibile tuturor celor care vor să fie în tribune la cel mai interesant meci al etapei a doua din Liga 1: “Îi invităm pe toți locuitorii orașului să vină la stadion, să țină cu noi. Vreau să aprecieze că sunt două strategii când vine să joace cu tine Steaua. Una este să faci biletele foarte scumpe, pentru a strânge fonduri și pentru a fi siguri că nu vin doar suporteri steliști. Dar noi am abordat cealaltă strategie, cu bilete foarte ieftine, să umplem tribunele. M-aș bucura foarte mult dacă suporterii ar încuraja echipa noastră. Avem un interes comun, chiar dacă noi nu suntem din orașul Drobeta Turnu Severin”, a declarat Narcis Răducan explicând strategia aleasă.

Severinenii, atrași cu bonusul european
În mod evident, și la Severin, ca și în toată țara, Steaua are foarte mulți suporteri, însă Narcis Răducan vrea să atragă de partea Pandurilor pe cei care sunt neutri, simpatizând fie cu Universitatea Craiova, fie cu alte echipe din Liga 1. Președintele gorjenilor vorbește despre un interes comun cu care vrea să-i atragă pe severineni: “Sunt convins că își doresc ca la anul să vadă și un meci de cupă europeană acolo, sunt convins că și la anul își doresc meciuri de primă ligă la ei în oraș și asta se poate face doar bătând împreună Steaua la meciul de sâmbătă. Știu că Steaua are mulți suporteri în țară și e un lucru frumos. Sunt în joc trei puncte și pentru noi sunt foarte importante punctele din jocul de sâmbătă. Îi așteptăm pe toți la stadion, așa cum îi așteptăm și pe suporterii gorjeni. Avem semnale că vor veni în număr mare să ne susțină în meciul contra Stelei și nu aș vrea să vină doar la meciul cu Steaua, aș vrea să devină o obișnuință pentru că băieții simt imediat acest lucru”, a mai declarat Narcis Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here