Narcis Răducan vrea să termine turul cu un succes în fața revelației campionatului / “Acum vine marea provocare!”

272

Pandurii se află pe plus cu o etapă înaintea returului sezonului regulat, echipa a acumulat mai multe puncte decât minimul cerut de Edi Iordănescu pentru a fi în cărți pentru play-off, iar un succes în fața celor de la Viitorul Constanța ar putea fi cireașa de pe tort pentru această primă parte a sezonului. Narcis Răducan vede în adversara de vineri cea mai în formă echipă din campionatul intern, formaţie care etalează cel mai frumos joc și, în același timp, o grupare greu de învins. Cu toate acestea, președintele echipei târgujiene crede că Pandurii are motivația, dar și puterea de a obține trei puncte din această confruntare: “Acum vine marea provocare, dacă batem pe Viitorul, suntem chiar foarte bine. Meciul este greu, Viitorul are cel mai frumos joc din acest tur de campionat. Au surprins pe toată lumea și nu va fi deloc ușor, dar jucăm acasă și avem toată motivația. Dacă batem în acest meci ne ținem în primele trei locuri și ar fi ceva extraordinar pentru noi. Așteptăm acest meci cu nerăbdare”, a declarat Narcis Răducan. Viitorul Constanța este echipa de pe locul 2, are o singură înfrângere în acest sezon, și se află la trei puncte în fața Pandurilor. Trupa lui Edi Iordănescu are și ea un parcurs bun în ultimele etape fiind neînvinsă în ultimele șase runde.

Fără regrete cu meciul cu CS U Craiova
Atmosfera din vestiarul Pandurilor pare să fie una foarte bună după ce rezultatele pozitive au început să se lege și pentru trupa lui Edi Iordănescu: “Echipa e OK, am acumulat câteva meciuri în care nu am pierdut și am trecut și peste hopul acesta de la Craiova, unde era important să-i ținem sub noi măcar la aceeași distanță”, spune președintele Narcis Răducan. În cazul unui succes în Bănie, Pandurii ar fi mărit distanța dintre ea și pozițiile din afara play-off-ului la șapte puncte, dar Răducan spune că echipa gorjeană nu ar fi meritat toate punctele în acel meci, dar ceea ce a reușit, să mențină distanța față de Craiova, este un lucru foarte bun: “Nu avem regretul că nu am bătut pe Craiova pentru că nu am meritat acest lucru. Nu am făcut foarte multe. Am făcut un joc tactic foarte bun, Edi se aștepta la un astfel de meci, îi cunoștea foarte bine și e bine că nu am pierdut. Anul trecut i-am dominat noi total și ne-au bătut ei la o fază, dacă-mi aduc bine aminte. E bine că i-am ținut acolo, la patru puncte în spate, și îi așteptăm la noi în retur. Știu că un succes ar fi rupt clasamentul, dar au și ei un obiectiv, nu poți să-i bați pe toți. Important este ca atunci când nu-ți merge jocul așa cum trebuie sau când adversarul e mai puternic, să nu pierzi. Asta am reușit și e foarte important pentru noi că nu am pierdut”, a explicat președintele Pandurilor.

Vârful căutat se lasă așteptat
Pandurii rămâne în continuare cu un deficit de atacanți la nivelul lotului, după plecarea lui Mihai Roman nefiind adus un înlocuitor. Narcis Răducan spune că se lucrează în continuare și la acest capitol, dar căutările nu sunt deloc ușoare: “Nu am renunțat la aducerea unui alt atacant, dar, din păcate, nu a ieșit așa cum am vrut eu, eu cu Edi, și căutăm în continuare. Sunt variante în fiecare zi, dar fiind octombrie nu e ușor să găsim ceva peste ceea ce avem noi și de asta întârzie aducerea atacantului, dar nu cedăm. Următoarea perioadă de transfer este în ianuarie și este cam târziu pentru că până atunci se joacă aproape întreg sezonul regulat. Eu sper să găsim ceva până atunci”, a declarat Narcis Răducan.
Pandurii mizează în atac doar pe Ioan Hora, autor a 6 goluri în acest sezon, și îl așteaptă în continuare pe Carlos Wellington, atacantul brazilian adus de la Concordia nefiind încă 100% refăcut după problemele musculare apărute la meciul de la Botoșani, disputat acum mai bine de o lună.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here