Narcis Răducan confirmă interesul Pandurilor pentru Acsinte – „E un jucător pe care îl placem”

344

Pandurii a pus ochii, după despărțirea de Momcilovic, pe un jucător cam de același profil, Florin Acsinte de la FC Botoșani, fiind principala țintă pentru postul de fundaș stânga.

Pandurii și-a mai pus pe lista posturilor deficitare și locul lăsat liber de Momcilovic, însă conducătorii echipei gorjene susțin că au variante și una dintre ele este chiar Florin Acsinte. Președintele Narcis Răducan admite că jucătorul moldovean a fost pus în capul listei, dar menționează că nu este singurul jucător la care s-au gândit cei din conducerea tehnică. În plus, Răducan a mai spus că Pandurii va intensifica în următoarele ore negocierile pentru transferuri pentru ca Edi Iordănescu să aibă lotul în variantă cât mai aproape de cea completă încă din primele zile ale cantonamentului din Spania: „Nu pot să comentez prea multe pentru că situația nu este încă rezolvată și de regulă Pandurii nu face campanie de achiziții la TV sau în altă parte… E adevărat, noi îl dorim pe Acsinte, e vorba de un fotbalist cu experiență, e un jucător pe care îl placem, iar dacă ne înțelegem exact cu cei de la Botoșani atunci îl vom lua. Oricum, noi mai avem și alte variante pe postul ăsta, doar nu credeți că îi dădeam drumul lui Momcilovic dacă nu aveam deja discuții avansate cu alți jucători de acealași profil. Nu vom aștepta banii din drepturile TV ca să facem atunci transferuri, noi vrem să aducem acum jucători ca să îi avem pe toți în stagiul de pregătire din Spania”, a precizat președintele grupării gorjene.
În privința negocierilor pentru aducerea lui Florin Acsinte, cei de la Pandurii trebuie să achite o sumă de transfer pentru că jucătorul nu este încă liber de contract. Detaliile contractului cu jucătorul au fost bătute în cuie, asta pentru că oricum, din vară se dorea aducerea sa la Târgu-Jiu, însă este nevoie acum de el la echipă, iar președintele botoșănenilor cere bani pentru a-l lăsa să plece de acum: „Pe noi nu ne deranjează dacă Acsinte semnează cu Pandurii, a jucat 10 ani la noi. A dovedit mare caracter. Nu putem să îi oferim salariu la nivelul celui propus de Pandurii, dar dacă această echipă şi-l doreşte cu adevărat acum, e normal să plătească o sumă de bani. Mai ales că nu cerem cine ştie ce. Am vorbit de 20.000 euro, ceea ce ni se pare o sumă modică pentru căpitanul lui FC Botoşani”, a afirmat Cornel Şfaiţer, pentru Digi Sport. Preşedintele echipei moldovene mai spune că în cazul în care cele două echipe nu vor ajunge la un acord, Acsinte ar urma să rămână la Botoșani până în vară: „Noi avem un obiectiv de îndeplinit în acest moment şi nu putem renunţa la un jucător ca Acsinte. Dacă nu se va ajunge la o înţelegere, Acsinte va rămâne la noi până la vară”, a mai spus Şfaiţer.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here