Naicu i-a luat locul lui Găman: Vreau să continui lucrurile bune pe care le-a făcut Mario

730

Victor Naicu este noul antrenor de la CSO Filiași. Tehnicianul doljean i-a luat locul lui Mario Găman, după ce cuplul Alin Pîrvuică – Cosmin Fruntelată a asigurat interimatul în runda precedentă, când gazdele au învins-o pe Viitorul Dăești (2-1). Naicu, care se întoarce la Filiași, a declarat că vrea să ducă mai departe munca depusă de Găman la echipă. „Pot spune că m-am întors acasă. Am mai fost la CSO Filiaşi (în sezonul 2017-2018 – n.r.) şi m-am simţit bine aici tot timpul. Îi voi avea secunzi pe Cosmin Fruntelată şi Alin Pîrvuică, am mai lucrat împreună şi ne ştim foarte bine. Vreau să continui lucrurile bune pe care le-a făcut Mario şi să ne îmbunătăţim situaţia din clasament.
Cunosc lotul destul de bine, îl am alături pe preşedintele Florin Spînu şi mă poate ajuta cu un sfat, deci adaptarea se va face foarte rapid. Ar trebui ca moralul băieţilor să fie bun după ultimele două meciuri jucate, ambele câştigate. Trebuie să ne concentrăm pe campionat şi să urcăm în clasament, pentru că valoarea lotului este mult mai mare decât poziţia ocupată. Meciurile din Cupă au făcut ca jucătorii în campionat să afişeze o stare de oboseală, normală de altfel“, a declarat Victor Naicu, pentru Gazeta de Sud.
Naicu a fost principal, pentru o scurtă perioadă de timp, și la Viitorul Târgu-Jiu. A fost înlocuit, fără vreo explicație, de Flavius Stoican înainte să debuteze în meciurile oficiale.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here