Municipiul Târgu Jiu are patru noi cetățeni de onoare

891

Patru personalități au primit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu în cadrul ședinței festive a Consiliului Local. Este vorba despre renumita actriță Maia Morgenstern, medicul Ana Culcer, profesorul Octavian Mădălin Bunoiu și finanțistul Gheorghe Birău.
„Am acordat, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local, patru titluri de «Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu» unor persoane deosebite: doamna Maia Morgenstern, o actriță care și-a legat numele de orașul nostru, foarte cunoscută și apreciată la nivel mondial, doamna Ana Culcer, Doctor în Medicină, un medic foarte cunoscut și apreciat, care a îngrijit sute de mii de copii, domnul conf. univ.dr. Octavian Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest Timișoara și domnul Gheorghe Birău, cunoscut pentru performanțele din sistemul bancar, cadru didactic asociat la Universitatea «Constantin Brâncuși», un puternic susținător al mediului academic”, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Totodată, 94 de elevi din Târgu Jiu și cadrele didactice care îi pregătesc au fost premiați pentru rezultate remarcabile la concursuri și olimpiade naționale și internaționale.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here