Municipalitatea plăteşte 20.000 de lei pentru indicatoarele rutiere

179

indicator2 facuta de mineAutorităţile locale din Târgu-Jiu vor cheltui până la sfârşitul anului, 20.000 de lei pentru repararea, înlocuirea şi modernizarea indicatoarelor rutiere din oraş. Conform celor declarate de Marius Ionescu, directorul tehnic al

Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, în vara acestui an, angajaţii Direcţiei de Servicii Comunale (DSC) vor lucra zilnic la semnalizarea trecerilor de pietoni şi a altor semnalistici rutiere. „Vom extinde semnalizarea cu flashuri, precum şi indicatoarele rutiere de semnalizare pe străzi. Se întâmplă ca mulţi cetăţeni necivilizaţi să le lovească sau se le îndoaie, astfel că este necesară ori înlocuirea, ori repararea lor, sau doar schimbarea foliei reflectorizante”, a declarat Ionescu.

Banii alocaţi în acest an pentru semnalistica rutieră sunt mai puţini decât în anii trecuţi, asta şi datorită faptului că la montarea unor indicatoare şi efectuarea unor marcaje se foloseşte drept mână de lucru personalul DSC. De altfel, cheltuielile scad şi pentru că Primăria Târgu-Jiu are în dotare utilaje proprii pentru trasarea marcajelor longitudinale şi a trecerilor pentru pietoni. „Nu cheltuim bani decât cu achiziţia indicatoarelor şi cu cumpărarea vopselei pentru marcaje, deci costurile sunt minime”, a mai spus directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here