Municipalitatea dă asigurări că Târgu-Jiul va străluci de sărbători

404

Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă că toate serviciile şi direcţiile din cadrul Primăriei lucrează intens pentru ca totul să fie pus la punct până la Paşti. Popescu a mai spus că oraşul nostru va arăta deosebit de bine, de sărbători.

Municipalitatea s-a pregătit din timp pentru ca oraşul să fie aranjat de sărbătoare până la Paşti. Încă se lucrează intens pentru îndeplinirea acestui deziderat, dar viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că totul va fi gata înainte de sărbători. „Toate societăţile şi direcţiile din Primăria Municipiului Târgu-Jiu lucrează intens pentru ca sărbătorile să ne găsească în haine de sărbătoare, curăţenia trebuie făcută pe fiecare stradă, în fiecare cartier. Societatea EDILITARA are acţiuni permanente, societatea APAREGIO face tot posibilul să finalizeze cât mai multe lucrări şi să refacă zonele unde se intervine în toată perioada aceasta, astfel încât în aceste zile de sărbătoare, străzile şi cartierele din oraş să arate deosebit de bine. Pentru sărbători, direcţiile din Primăria Municipiului Târgu-Jiu vor avea program de sărbătoare, în sensul că vor fi asigurate toate serviciile, în perioada respectivă, atât din partea Evidenţei Populaţiei, cât şi din partea Poliţiei Locale”, a explicat Aurel Popescu, viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu.
Târgujienii care vor utiliza mijloacele de transport în comun vor avea cu ce circula în perioada sărbătorilor, societatea de transport stabilindu-şi programul de lucru şi frecvenţa maşinilor pe trasee.
M.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here