Mulţumit de sondajul PSD, Ion Răuţ nu sare încă în barca UNPR

319

IMG_4753Referitor la sondajul făcut public în mod oficial marţi de către conducerea judeţeană a PSD, Ion Răuţ, fost liberal, actual independent, se declară total mulţumit de locul său în sondaj privind preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj.

Acesta spune că rezultatul este unul încurajator pentru el şi că cel puţin îi asigură un loc călduţ printre membrii Consiliului Judeţean. „Sunt nişte date care mă încurajează având în vedere chiar faptul că, faţă de cei susţinuţi de forţe politice importante, sunt unii dintre ei sub mine. Deasupra nu sunt decât Călinoiu şi Ruşeţ. Sigur, cota de 4% este una care îmi asigură spre exemplu un mandat de consilier judeţean fără emoţii. Într-o altă variantă sunt creditat cu 16%, iar eu zic că e uşor menită să demobilizeze ori eu nu sunt omul care să ia rezultatele cele mai bune şi cu care să mă împăunez. Îi iau pe acela de 4% ca fiind real şi ştiu de unde pornesc şi unde vreau să ajung”, a declarat independentul.

Trece cu condiţii la UNPR

El spune că a luat în calcul saltul în barca organizaţiei judeţene a UNPR dar cu condiţia ca fostul lider PNL, Dan Ilie Morega, să facă acelaşi pas spre UNPR. Până atunci şi doar dacă acolo echipa va fi una închegată, Răuţ va rămâne în tabăra independenţilor. „În principiu muncesc în acest moment pentru consolidarea poziţiei de independent însă dacă la UNPR se construieşte o echipă care să-mi placă, în speţă, ştiu că am avut rezultate bune cu domnul Morega, voi analiza la vremea respectivă. Sigur că nu mă duc acolo necondiţionat, e clar că nu mă duc fără nişte rezultate, fără o poziţie, fără o lizibilitate publică. Repet, partidul e destul de slăbuţ cotat în momentul acesta”, a spus Ion Răuţ. Acesta a precizat că primul lucru cel mai practic pe care trebuie să-l facă la UNPR Gorj ar fi să aducă partidul la 4% şi, după aceea, împreună cu echipa, undeva mult mai sus încât să se motiveze participarea celor din echipă. „Trebuie să ajungem la un rezultat al echipei. Deja când te angajezi într-o echipă politică, devine mai important ce se întâmplă cu echipa decât cu rezultatul individual. Dar toată lumea ştie că în politică rezultatul echipei este rezultatul individual al jucătorilor din echipă”, a precizat Răuţ.

Izabella Plăstoi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here