Mulţumit că şi-a recuperat bunurile rătăcite

295

Un târgujian a transmis o scrisoare de mulţumire Inspectoratului Judeţean de Jandarmi “Tudor Vladimirescu” Gorj pentru că i-au fost înapoiate actele firmei şi o sumă de bani, pe care el le uitase într-o parcare.

Un cetăţean din Târgu-Jiu, reprezentant al unei societăţi comerciale, a adresat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, o scrisoare de mulţumire întrucât i-au fost înapoiate de către un subofiţer jandarm, diplomatul care conţinea actele firmei, dar şi o importantă sumă de bani. Acestea au fost găsite într-o parcare din municipiul Târgu-Jiu, unde cetăţeanul le-a uitat în seara zilei de 10 februarie 2011, fiind găsite de către un jandarm care se afla în timpul liber.

Târgujianul menţionează în mod deosebit aprecierile pentru simţul civic şi dovada de onestitate a jandarmului, adresând totodată mulţumiri instituţiei din care acesta face parte.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetăţeni să fie foarte atenţi la locurile unde îşi lasă lucrurile sau actele, dar mai ales banii, deoarece pot ajunge pe mâna unor oameni de rea-credinţă, care nu le mai înapoiază. Trebuie precizat faptul că târgujianul ale cărui bunuri au fost găsite şi înapoiate de un jandarm, a avut noroc că diplomatul său a ajuns la un om de bună-credinţă.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here