Mulţescu le-a intrat la suflet oltenilor: “Am rămas un sentimental”

198

Deşi numirea lui Gheorghe Mulţescu pe banca Universităţii Craiova a fost privită cu scepticism de unii fani ai formaţiei alb-albastre, în special din cauza “trecutului dinamovist” al tehnicianului, noul antrenor pare să fie apreciat de suporterii olteni. Craiova a obţinut o victorie muncită cu ASA, dar după un meci pe care l-a dominat copios. Şi în partida de la Severin, din prima rundă, formaţia din Bănie a fost la timona jocului, dar atunci “studenţii” au pierdut după două greşeli uriaşe. Mulţescu este însă satisfăcut că a fost bine primit pe arena din Extensiv şi promite că echipa sa va arăta un fotbal ofensiv. Tehnicianul a mai declarat că fotbaliştii “cu lipici” la minge au fost tot timpul apreciaţi în Cetatea Banilor. “Eu îmi fac treaba la Craiova, am venit cu sufletul deschis. Mă bucur că suporterii sunt inteligenți, au înțeles că sunt profesionist și am venit să fac treabă. Plus spectacol. Și eu, când jucam o făceam și pentru spectatori. Am știut să mângâi mingea, să dau niște pase care să placă. Gen Ilie Balaci, geniul Craiovei, ori Cârțu, ori Donose. Lumea asta așteaptă, să vadă artă. Și ca antrenor sunt tot ofensiv. Să pierd cu 3-2, decât cu 1-0. Doar așa se dezvoltă fotbalul. Eu am rămas un sentimental”, a spus Mulţescu.
În altă ordine de idei, clubul din Craiova îi caută pe urmaşii lui Cârţu sau Balaci. În perioada 6-11 august, pe terenul sintetic al Centrului Turistic pentru Agrement și Sport (Aeroport) se vor desfășura selecții pentru completarea loturilor de juniori ale Universităţii.
“Unul dintre punctele principale ale proiectului nostru constă în depistarea și atragerea copiilor și juniorilor talentați, dornici să practice fotbalul. Invităm să participe cât mai mulți copii din Oltenia și din țară. Ne dorim ca ei să se regăsească mai târziu în lotul Universității Craiova”, a precizat Dumitru Barbu, coordonatorul tehnic al Centrului de copii și juniori.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here