Mrzljak, pandur pentru următorii trei ani şi jumătate

314

Pandurii a ajuns la o înţelegere cu jucătorul croat Filip Mrzljak, fotbalist cu care gorjenii au semnat un contract valabil pentru trei sezoane şi jumătate.

„Filip Mrzljak, este un jucător de naţionalitate croată, are 21 de ani, a fost căpitanul echipei naţionale under 21 al Croaţiei la turneul final, în sfertul de finală jucat. Este un jucător tânăr, cu mult potenţial, dar a venit în penultima zi de cantonament şi nu am avut timpul necesar să îl integrăm”, a declarat antrenorul Edi Iordănescu despre noul jucător al Pandurilor. Tehnicianul Pandurilor spune că jucătorul croat ar putea fi împrumutat altei echipei din Liga 1 în acest retur de campionat: “Având în vedere că pe acest post l-am luat şi pe Pintilii, cel mai bine pentru Filip Mrzljak ar fi să poată juca la o altă echipă până în vară”, a declarat Edi Iordănescu, cea mai probabilă destinaţie a croatului putând fi Rapidul, echipă care speră să se salveze de la retrogradare.

Filip Mrzljak este internaţional croat de tineret, cu 5 selecţii la naţionala under 21 şi alte 35 de prezenţe în loturile naţionale de juniori ale Croaţiei, vine din postura de jucător liber de contract după ce ultima dată a evoluat la Lokomotiva Zagreb, iar înainte de a ajunge la Pandurii a fost foarte aproape de a deveni jucătorul Astrei, cu care ajunsese chiar la o înţelegere atunci când preşedinte la echipa din Giurgiu era Narcis Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here