Motru: Trei noi locuri de joacă. Unde se vor amenaja!

910

Trei noi locuri de joacă se vor înființa în municipiul Motru. Spațiile vor fi amenajate în zona Strada Eroilor – Strada Constructorului, Aleea Panselelor – bloc 15 și Aleea Macului, zona blocului N9. Autoritățile locale vor investi peste 250.000 de lei pentru achiziționarea și montarea echipamentelor de joacă, montarea de pavele din cauciuc și întocmirea documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire pentru aceste locuri de joacă.
„Un complex de joacă va cuprinde două tobogane spiralate, unul deschis și celălalt în tub, două tobogane simple și un tobogan dublu, patru turnuri accesorizate, o punte mobilă, un pod tubular, un panou escală, două scări de acces, elemente de cățărare, jocuri interactive și de comunicare, elemente de decor tip castel, corabie, turnuri, labirint, căsuță, alte elemente care să asigure distracția și să satisfacă cerințele psiho-motorii ale copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, cu greutate maximă de 55 kg/persoană”, se arată în caietul de sarcini.
De asemenea, locul de joacă trebuie să cuprindă și două leagăne pentru copii mai mici de trei ani și șase leagăne pentru copii mai mari.
Suprafețele adiacente echipamentelor de joacă vor fi confecționate din materiale cauciucate speciale.
Construcțiile vor fi din structuri metalice, finisaje din plastic, fibră de sticlă și lemn.
Firmele interesate de lucrare pot depune oferte până pe data de 12 septembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here