Motru: Pachete cu alimente oferite persoanelor nevoiașe de praznicul Sfântului Ierarh Nicolae

1452

În ziua praznicului Sfântului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, făcătorul de minuni, Parohia Motru II cu hramul „Sfânta Treime și Sf. Cuvioasă Parascheva”, în colaborare cu Primăria Municipiului Motru, a dăruit pachete cu alimente persoanelor/familiilor din Municipiul Motru aflate în evidența Serviciului Asistență și Protecție Socială, care se găsesc într-o situație de dificultate.
Totodată, Parohia Motru II va oferi în ziua Praznicului Nașterii Domnului daruri tuturor copiilor din parohie care vor fi prezenți la Sfânta Liturghie.
Primarul Cosmin Morega, împreună cu preoții de la Parohia Motru II au ținut ca și în acest an să facă o mică bucurie oamenilor prin parteneriatul pe care îl au la nivel municipiului, iar în toată această lună se vor implica în continuare pentru a veni în sprijinul enoriașilor, cetățenilor, copiilor din oraș.
Biserica a răspuns întotdeauna nevoilor comunității, sprijinind autoritatea publică locală și implicându-se în toate problemele sociale, economice și culturale atunci când i-a fost solicitat sprijinul.
,,Am putut să aducem astfel o mică bucurie semenilor noștri, iar acest lucru îl vom face ori de câte ori vom fi solicitați ori vom considera că este nevoie de noi, alături de partenerul nostru serios, autoritatea publică locală” a declarat preotul paroh al catedralei ortodoxe din municipiul Motru.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here