Motru: Două cazuri noi, un deces și patru persoane vindecate

1631

Situația îmbolnăvirilor de COVID-19 în orașul Motru este în trend descendent, anunță primarul Gigel Jianu. În ultimele 24 de ore au fost confirmate, la testarea genetică, doar două persoane infectate cu virusul SARS-Cov2. Tot două persoane au fost internate în Spitalul Municipal Motru, în ultimele 24 de ore, și care așteaptă rezultatul testelor.

Luni, alte patru persoane internate au primit vestea că s-au vindecat și că vor fi externate.

„Deși numărul îmbolnăvirilor în municipiul nostru este în scădere, și chiar înregistrăm vindecări, vă anunț, cu tristețe, că în ultimele 24 de ore, s-a înregistrat un deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, care suferea de mai multe boli grave, ceea ce a făcut ca organismul său să nu poată lupta cu infecția”, a comunicat Jianu.

De la începerea crizei, în Spitalul Municipal Motru au fost internate 62 de persoane, fiind diagnosticate cert 38 de persoane.

„În prezent, 40 de persoane din municipiul Motru se află în atenția noastră, fiind în măsura izolării la domiciliu și care au o stare de sănătate bună. Vă rog să respectați, în continuare, cu responsabilitate, măsurile de protecție impuse de autorități astfel încât să menținem trendul descendent al infectărilor și să ținem sub control extinderea îmbolnăvirilor”, a adăugat primarul Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here