Motrean – milionar în euro la 19 ani!

224

Norocul i-a surâs din plin unui tânăr din Motru care a câștigat la tragerea loto de joia trecută nu mai puțin de 4 milioane euro. La cei 19 ani ai săi, câștigătorul nu și-a dezvăluit identitatea, deși prin oraș toată lumea îl știe. Lucrează, mai bine zis a lucrat, la o spălătorie auto și se ocupa de curățenia din microbuzele care fac regulat curse spre Târgu-Jiu. Vineri nu a mai venit însă la muncă nici el și nici șeful lui pentru că amândoi au plecat spre București pentru a ridica potul cel mare. Nici sâmbătă nu reveniseră în oraș, fiind lesne de înțeles că proaspătul milionar are acum ocazia din plin să se bucure de viață și de câștigul obținut peste noapte.
Cei care îl știu de la spălătoria respectivă spun că, de acum încolo, el nu ar trebui să mai spele vreodată vreo mașină sau să curețe vreun microbuz pentru că are suficienți bani încât să cumpere firma la care a lucrat. “Cum să mai spele el mașini? Gata, s-a terminat! Acum alții o să i le spele pe ale lui că sigur nu o să aibă numai una”, a spus angajatul unei alte spălătorii auto din oraș. Biletul cu care a fost câștigată suma de 4 milioane de euro a costat doar 7, 30 lei, fiind jucată o variantă simplă. Angajații agenției loto unde s-a jucat biletul sunt extrem de fericiți pentru norocul care a dat peste un client al lor, o vânzătoare de aici spunând că proaspătul milionar este un jucător ocazional al loteriei. “Nu face parte din rândul jucătorilor fideli și consecvenți, pe care să îi știm foarte bine. A avut noroc, asta e clar, să îi dea Dumnezeu sănătate și să îi folosească cât mai eficient posibil. Pe la noi nu a trecut deocamdată ca să revendice premiul, dar ne bucurăm pentru norocul lui pentru că asta demonstrează că tragerile Loteriei Române nu sunt aranjate, așa cum s-a tot spus”, a declarat Violeta Popescu, angajată la agenția loto unde a fost jucat biletul câștigător.
Nimeni nu știe deocamdată ce va face milionarul cu banii de la Loterie, însă e clar că sfaturi va primi o grămadă. Printre cei mai avizați pentru a-l sfătui de bine poate fi inclus lejer și Dumitru Anton, un alt motrean care a devenit milionar în euro acum un an. El a câștigat atunci milionul la Loteria Franceză, iar banii i-au schimbat viața în bine. “Mă bucur enorm că mai este un câștigător la loterie și cu o sumă mult mai mare decât a mea. Dacă e interesat și dornic eu îl pot ajuta oricând cu un sfat, cu o idee, ceva. I-aș spune de pe acum să nu se repeadă să cheltuiască banii pentru că la noi, în România, sunt mulți rechini pe uscat. Să aibă grijă și să nu se arunce din prima. Să stea și să chibzuiască pentru că atâția bani nu ar fi văzut el niciodată dacă nu avea noroc. Eu i-am investit pe ai mei într-o fermă, mi-am făcut o crescătorie de curcani, am solarii, cultiv legume, am făcut o livadă, am deschis alte mici afaceri. Sper ca și el să știe ce să facă cu banii și să nu îi risipească”, spune milionarul Dumitru Anton.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here