Moțiune împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu: ”Incompetența și minciuna închid lumina în România!”

918

Astăzi se va dezbate prima moțiune inițiată împotriva unui ministru din Guvernul Ciucă. Este vorba despre ministrul Energiei, Virgil Popescu, împotriva căruia USR a depus moțiunea ”Incompetența și minciuna închid lumina în România”, anunță A3.

Săptămâna aceasta, coaliția de guvernare dă primul test în Parlament. Astăzi se va dezbate prima moțiune inițiată împotriva unui ministru din Guvernul Ciucă. Este vorba despre ministrul Energiei, Virgil Popescu.  împotriva căruia USR a depus moțiunea ”Incompetența și minciuna închid lumina în România, în care se precizează că Virgil Popescu este un pericol pentru securitatea energetică.

Moțiunea a fost depusa de USR, după mai multe scandaluri în coaliție, nemulțumiri exprimate și de PSD la adresa lui Virgil Popescu, chiar solicitări de demisie din partea unor lideri importanți PSD, cum e Mihai Tudose.

Au fost multe nemulțumiri și în PNL legate de activitatea lui Popescu, dar și nemulțumiri că Nicolae Ciucă a ieșit să îl apere pe ministrul PSD, Marius Budai, când au fost informații că ar putea fi schimbat, iar în favoarea lui Popescu nu a făcut acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here