Mosor: “Belgher, suspendat şase luni din UNPR”

499

Elena Mosor, primăriţa comunei Alimpeşti, aşteaptă de la UNPR Gorj, oficial, cele decise în legătură cu consilierul local Leonida Belgher, sancţionat de conducerea partidului la ultima şedinţă, după ce a făcut scandal în legătură cu strângerea semnăturilor pentru candidatura la prezidenţiale a lui Victor Ponta. Edilul local susţine că a aflat că Belgher a fost supendat şase luni din partid, urmare a scandalului făcut la şedinţa UNPR, dar nu ştie, la rândul său, dacă acesta îşi pierde, pe parcursul sancţiunii, şi statutul de consilier.

belgher leonida“Nu am primit nimic oficial de la UNPR Gorj legat de suspendarea lui Belgher din partid. Am auzit doar că a făcut un tărăboi foarte mare în şedinţă, motiv pentru care preşedintele Cocină ar fi luat măsura de a-l suspenda o jumătate de an din partid. Acum, eu nu ştiu, dacă şase luni Belgher poate participa sau nu la şedinţele de CL Alimpeşti. Ştiu doar că la trei absenţe nemotivate la şedinţele ordinare acesta îşi pierde statutul de consilier”, spune, încurcată, Mosor. Primăriţa explică faptul că i-ar fi fost mai uşor dacă lui Belgheri i s-ar fi retras sprijinul politic deoarece în atare situaţie nu ştie dacă este normal ca el, sancţionat de partid, mai poate sau nu veni la şedinţele de Consiliu Local. “Nu ne-am mai lovit niciodată de o astfel de situaţie”, completează Mosor, mulţumită că Belgher şi-a dat arama pe faţă şi în şedinţa UNPR, Gheorghe Cocină simţind la rândul său umilirile de care aceasta a tot avut parte la şedinţele de CL Alimpeşti.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Idioata asta de primarita nu-si vede de loc de treaba. Scopul ei este de a-i inlatura pe toti care ,,i-o spun verde-n fata”.
    Daca ar fi desteapta si cu bun simt ar mai citi din legile administratiei publice, fara a se mai vaieta prin presa.
    Are sufletul plin de venin si primordial Belgher, in loc sa rezolve problemele comunitatii. In mandatul urmator Belgher v-a fi primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here