Moșoiu, cu Biblia, la ședința PSD cu președintele Cârciumaru

433

Vasile Moșoiu, liderul PSD Drăguțești, a participat, ieri, alături de Gheorghe Butan și de consilierii PSD din comună la o întâlnire, la sediul organizației de la Târgu-Jiu, cu președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru și cu secretarul general Gheorghe Milosteanu. Discuția nu a fost una comodă, Cârciumaru reproșându-le celor prezenți că nu colaborează cu ALDE, dar și că au pierdut alegerile din 11 iunie. Moșoiu a venit însă cu Biblia sub braț la ședință și le-a cerut celor doi consilieri PSD, pe care i-a numit trădători, Marcel Oproiu și Irinel Ungureanu, să jure cu mâna pe cartea sfântă că au votat candidatul PSD la scrutinul de luna trecută și că ultimul dintre ei nu a împărțit brânză contra voturi ALDE în localitate, în campanie. Cei doi au refuzat să jure cu mâna pe Biblie, știind că cele spuse de Moșoiu sunt adevărate. Cârciumaru le-a cerut consilierilor PSD să voteze proiectele ALDE, în ciuda explicațiilor a trei dintre ei. Spunându-le că alianța PSD-ALDE trebuie să funcționeze, în ciuda conflictelor dintre aleși.
Senatorul nu a fost de acord nici cu solicitarea lui Gheorghe Butan de a fi promovat viceprimar la Drăguțești, postul fiindu-i promis, se pare, lui Oproiu, Ungureanu urmând să devină consilier personal al primarului ALDE, în exercițiu.
A.STOICA

5 COMENTARII

  1. Trebuie indepartat atat Butan .vat si Ungureanu si cei care au tradat PSD.ul .mai ales la Dragutesti .foarte bn ca Mosoiu a mers cu Biblia . Tot Mosoiu merita .si ar merita un post la Tg.jiu in fruntea PSD.ului

  2. Mosoiu aste e un derbedeu,e invatat sa jure pe Biblie de pe la tribunal :),Glicemie da-l ba afara pe infractor ca iti trage partidul in jos!

  3. Domnule Mosoiu daca nici in al nouălea ceas nu te trezești la realitate si sa intelegi ca lumea , dar toata lumea buna din Dragutesti tia dat ejec , si sa pornești pe drumul pe care iti este predestinat , este mare pierdere la buzunar si mare păcat . Oare ce trebuie sa se întâmple ca sa conștientizezi ca ți-ai făcut-o cu mana ta si ai crezut ca fiind in fruntea acestei comune poti tăia si decide cum vrea caracterul pervers si perfid pe care il ai , si pentru ati atinge scopurile .Gata , spălate , roagate si pas , lasa bunul mers al lucrurilor sa meargă mai departe. Apropo , disperarea si oftica se vad pe fața ta de la o posta. Acum la ceas de seara gandesc si constat ca toti acei oameni care te-au apreciat si respectat ți-au întors spatele si votând împotriva ta.Oare de ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here