Moș Nicolae a adus daruri la Centrul Maternal Târgu-Jiu

1472

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, copiii și mămicile de la Centrul Maternal din Târgu-Jiu au avut parte de o surpriză. În curtea instituției a ajuns mașina cu care însuși Moș Nicolae duce cadouri copiilor cuminți.

În mijlocul copiilor au coborât, încărcați cu daruri, „spiridușii” Moșului, pe care cei mici și mămicile lor îi așteptau cu nerăbdare.

„Acești oameni cu suflet cald și bun sunt Vlădoiu Ramona, Buzulică Virgil și Avramescu Robert, cărora le mulțumim pentru vizită și pentru daruri. Bucuroși peste măsură, copiii abia și-au stăpânit emoțiile pentru a putea să se adune și să recite poeziile pregătite pentru Moș Nicolae. Rând pe rând, fiecare copil a pus în scenă câte un scurt moment artistic, iar la final toți au primit cadouri”, a transmis DGASPC Gorj.

În prezent, la Centrul Maternal se află cinci mame cu șapte copii, iar la Centrul de Zi din cadrul Complexului de Servicii Alternative la Protecția Rezidențială Târgu-Jiu, structură aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, sunt înscriși 13 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here