Moş Crăciun, cu daruri multe la Grădiniţa Ecaterina Teodoroiu

144

DSC00741Cei 26 de copii înscrişi la Grădiniţa Partidei Romilor l-au aşteptat ieri pe Moş Crăciun pentru a-l colinda, a-i spune poezii dar mai ales pentru a primi cadourile mult aşteptate.

Primul care i-a vizitat pe micuţii de etnie rromă a fost Ion Călinou, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, care a asistat la serbarea pregătită de prichindei sub coordonarea învăţătoarei Luminiţa Feraru. Astfel, ieri, la Grădiniţa „Ecaterina Teodoroiu” din cartierul DSC00759Debarcader, copiii rromilor au primit daruri de Moş Crăciun din partea instituţiei judeţene.

Îmbrăcaţi în hăinuţe de sărbătoare dar şi în crăciunei, copiii au întâmpinat oaspeţii cu bucurie, dar entuziasmul cel mai mare a fost atunci când l-au văzut pe Moşul intrând pe uşa grădiniţei. Învingându-şi emoţiile, micuţii au recitat poezioare şi au cântat colinde în limba română lângă brad, iar la final aceştia au fost felicitaţi de oaspeţii lor.
Ion Călinoiu a fost încântat de programul artistic preztentat, preşcolarii rromi prezenţi la serbare reuşind să-i smulgă mai multe zâmbete şi aplauze în timpul petrecut împreună lângă brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here