Moș Crăciun a venit la marea familie Centrul de Calcul, SNI și Gorjeanul

649

An de an, în lunga sa călătorie, Moș Crăciun poposește negreșit la copiii angajaților Centrului de Calcul Târgu-Jiu, SNI și Gorjeanul. După întâlnirea cu Moșul, micuții și părinții lor s-au distrat de minune, atmosfera de petrecere fiind întreținută de o formație de muzică populară.

Pe final de an, magia sărbătorilor apropie oamenii și îi face mai buni și mai iubitori. În spiritul Crăciunului, momentele de socializare sunt mereu binevenite. Pornind de la acest principiu, conducerea Centrului de Calcul, SNI și Gorjeanul a organizat o petrecere de zile mari, la un restaurant din municipiu. Salariații au venit însoțiți de familii, iar pentru cei mici momentul cel mai așteptat a fost apariția lui Moș Crăciun. Bătrânul, iubit nespus de toată lumea, a venit cu tolba plină de cadouri. S-a așezat în mijlocul celor mici și rând pe rând, fiecare copil a ajuns pe genunchii Moșului, încercând să-l impresioneze cu cântece, poezii, sau cu câte un colind. Unii au fost copleșiți de emoții, uitând versurile, însă au promis că anul viitor vor fi mai curajoși. Cum-necum, toți copiii au plecat din brațele moșului cu câte un cadou și cu bucuria că și de această dată Moș Crăciun și-a făcut timp să stea de vorbă cu ei și să le aducă daruri dulci.
Înainte de a pleca, Moş Crăciun le-a transmis micuţilor să fie cuminţi, să-şi asculte părinţii şi le-a promis că și anul viitor va trece pe la ei.
Fericiți că s-au întâlnit cu Moșul, copiii au dat start distracției, alături de părinți, pe ritmurile muzicii. Atmosfera de petrecere a fost susținută de o formație de muzică populară, iar petrecăreții nu au ratat nicio horă.
Sosirea tortului i-a strâns pe toți la un loc, momentul festiv fiind imortalizat de către invitați. A fost o seara de neuitat pentru toți participanții!
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here