Moş Crăciun a venit la Centrul de Calcul

283

Ca în fiecare an, în lunga sa călătorie în jurul Pământului, Moş Crăciun a făcut un scurt popas pentru a se întâlni şi cu copiii angajaţilor Centrului de Calcul şi ai cotidianului „Gorjeanul”.

mos cc (1)Bătrânul Moş Crăciun a fost întâmpinat cu zâmbete de micuţii care au aşteptat tot anul această vizită. Mai mult sau mai puţin emoţionaţi, mai curajoşi sau mai timizi, copiii au aşteptat cu nerăbdare să se aşeze în poala Moşului, să-i recite o poezie, să-i cânte un scurt cântecel sau, pur şi simplu, să-i povestească ce vor să se facă când vor fi mari.

mos cc (2)După ce i-a ascultat cu răbdare pe toţi cei care au dorit să-i vorbească, Moş Crăciun i-a răsplătit cu daruri şi le-a mulţumit pentru primirea călduroasă. Şi-a luat apoi „La revedere”, grăbit să-şi continue călătoria în jurul lumii pentru a ajunge la toţi cei care îl aşteaptă cu nerăbdare. Înainte de a pleca însă, Moş Crăciun le-a spus micuţilor să fie cuminţi, să-şi asculte părinţii şi le-a promis că nici anul viitor nu va uita să treacă pe la ei.
R.L.

mos cc (3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here