Moș Crăciun a ajuns la echipele Centrul de Calcul, Gorjeanul și SNI

2325

Anual, în lunga sa călătorie, Moș Crăciun poposește negreșit la copiii angajaților Centrului de Calcul Târgu-Jiu, SNI și Gorjeanul.

La fel s-a întâmplat şi de această dată, întâlnirea mult-aşteptată având loc vineri seara, la un restaurant din municipiul Târgu-Jiu. Salariații au venit însoțiți de familii, iar pentru cei mici momentul cel mai așteptat a fost apariția lui Moș Crăciun.
Bătrânul, iubit nespus de toată lumea, a venit cu tolba plină de daruri.
S-a așezat în mijlocul celor mici și, rând pe rând, fiecare copil a ajuns pe genunchii Moșului, încercând să-l impresioneze cu cântece și poezii.
După ce l-au impresionat pe Moș Crăciun cu colinde şi poezii specifice iernii, micuții și părinții lor s-au distrat de minune, atmosfera de petrecere fiind întreținută de către artiști din sfera muzicii populare, dar și a celei ușoare.
Petrecăreții nu au ratat nicio horă și cu toții, angajați și personal de conducere, au sărbătorit astfel încheierea unui an încununat de multiple succese la nivel profesional.
De momente cu adevărat distractive au avut parte și juniorii angajaților și ai partenerilor.
Conducerea firmelor le-a făcut o adevărată surpriză micuților și aceștia au avut ocazia să danseze pe piese ale unei formații îndrăgite de copii, să se joace alături de personaje desprinse din cărțile cu povești, iar câteva ajutoare ale lui Moș Crăciun le-au oferit prichindeilor momente artistice de modelat baloane, dar și picturi pe față, care mai de care mai colorate.
Sosirea tortului i-a strâns pe toți la un loc, momentul festiv fiind imortalizat de către invitați.
Per ansamblu, a fost o seară de neuitat pentru toți participanții, indiferent de vârstă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here