Mort de beat s-a răsturnat cu maşina

160

S-a urcat mort de beat la volan şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cercetat acum de oamenii legii sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un alt conducător auto din municipiul Târgu-Jiu este cercetat de oamenii legii după ce s-a urcat mort de beat la volan şi a fost implicat într-un accident de circulaţie. „Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au constatat că un tânăr, C.V., de 20 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67 B, în comuna Licurici, din direcţia Licurici – Târgu-Cărbuneşti, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, aici fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, iar în prezent îl cercetează sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o concentraţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here