Morega vrea destituită la pachet ,,clica” Ciobotărică-Grigorescu-Ivan

284

Clica din fruntea Complexului Energetic Oltenia trebuie să fie dată jos, a tras un semnal de alarmă, ieri, preşedintele Institutului de Analize, Investigaţii Publice şi Politice Gorj, Dan Ilie Morega, care crede că parlamentarii ar putea lua poziție și pe baza unei moțiuni simple ar putea să scape CEO de cei trei. Sunt cunoscute atacurile lui Morega la adresa lipsei de profesionalism de care a dat dovadă Laurențiu Ciobotărică și Victor Grigorescu, mai ales legat de mutarea sediului social al CEO, dar șeful IAIPP a ieșit, ieri, cu dezvăluiri interesante și legat de Valeriu Ivan, văzut vinovat de mascarada care a fost pusă la cale în Capitală, în defavoarea CEO și a gorjenilor.

,,Ivan nu este decât un mafiot care a fost consilierul lui Petrache din trupa hoților Petrache-Bidner-Adrian Năstase”, a spus Morega legat de unul dintre cei mai importanți membri ai Consiliului de Supraveghere al CEO. Legat de respectivul, dar și de managerul CEO și de ministrul Energiei, Morega a lansat un apel către parlamentarii din judeţ cărora le solicită să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva lui Grigorescu. Morega crede că ar trebui dat jos însuși premierul Cioloș care ar fi pe mână cu Ciobotărică, dar și cu Valeriu Ivan, consilier al ministrului Energiei, supranumit de președintele IAIPP ,,Ivan cel Groaznic” pentru mutarea CEO în Capitală.
Morega i-a acuzat astfel pe Ciobotărică, Grigorescu dar și pe Ivan că toți ar face jocurile Fondului Proprietatea, iar compania ar urma să fie vândută în cele din urmă, la un preţ de nimic. ,,Fac un apel ferm către parlamentari și faceți moțiune simplă pentru a destitui clica celor trei, Grigorescu, Ivan și Ciobotărică”, a spus Morega într-o conferință de presă considerând că la mutarea sediului companiei nu s-a renunțat complet.

CEO, la o cincime din voturi
Morega a specificat că, în opinia sa decizia de mutare a sediului CEO la Bucureşti a fost amânată, ieri, de către AGA în mod intenţionat. Acesta a explicat că, de fapt, la viitoarea şedinţă a acţionarilor, potrivit statutului, decizia mutării sediului se va putea lua cu o cincime din voturi, în acest caz, Fondul Proprietatea putând să-şi facă jocurile.
Totodată, Morega susţine că şi cei de la Federaţia Naţională Mine Energie, conduşi de Marin Condescu, sunt părtaşi la distrugerea companiei, Ciobotărică promiţându-le sindicaliştilor cotizaţiile restante în valoare de 15 miliarde de lei vechi. ,,Sediul se va muta, ca să fie foarte clar”, a spus Morega, convins că cei care cred că Ciobotărică renunță la idee se îmbată doar cu apă rece.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here