Morega votează moţiunea de cenzură

328

picture 029Deputatul independent, Dan Ilie Morega, va vota moţiune de cenzură populară iniţiată de PSD. Parlamentarul a anunţat ieri că face acest lucru în octombrie, şi că îşi va repeta votul pro-moţiune şi în martie, asta dacă acţiunea PSD nu va avea succes.

Deşi la ultima moţiune de cenzură înaintată de PSD în Parlamentul României, Dan Ilie Morega, nu s-a prezentat, motivând că era la procesul pe care îl are pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acum fostul liberal susţine că îşi va da votul pentru moţiunea populară şi implicit va fi prezent în Camera Deputaţilor în octombrie. Morega, în prezent, deputat independent, a şi explicat câteva dintre motivele care l-au determinat să se alăture acţiunii făcute la iniţiativa PSD. “Voi vota pentru că sunt puncte fierbinţi atinse. S-au făcut enorm de multe datorii, pentru că s-a luat măsura lichidării IMM-urilor şi că s-au căpuşat societăţile şi regiile de stat”, a declarat, printre altele, Morega.

Moţiunea trece în martie

Dan Ilie Morega susţine însă că, în opinia sa, moţiunea din octombrie nu va obţine girul parlamentarilor şi nu va reuşi să răstoarne actualul Guvern deoarece şi în rândul PSD-ului ar fi unii care vor face exact contra deciziei luate la vârful Partidului Social Democrat. Parlamentarul independent susţine însă că în martie următoarea moţiune de cenzură, pe care el o va vota, va trece în cele din urmă.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here