Morega trece la negocieri pe simpatii

383

morega1Şeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a susţinut ieri că este deschis la negocieri atât cu PD-L şi PRM cât şi cu PSD, chiar dacă are anumite reticenţe în legătură cu discuţiile cu social-democraţii.

Liberalul a spus, de asemenea, că este necesară pentru Gorj schimbarea majorităţii în Consiliu Judeţean dar a menţionat că nu a semnat nici un protocol cu PD-L.

Liberalii s-au întrunit luni seara în şedinţa Biroului Politic pentru a discuta despre măsurile care se vor lua cu membrii organizaţiei care nu au avut rezultate bune dar şi pentru discutarea negocierilor cu partidele politice pentru majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj. Morega a evitat să discute însă ieri despre cele stabilite la acea şedinţă dar a anunţat doar că va trece la negocieri, pe alese. Morega susţine, în acest context, însă că nu a semnat, până acum, nici un protocol cu PD-L Gorj în legătură cu majoritatea în Consiliul Judeţean. „Vom face parteneriatul cu PRM şi PNL şi chiar cu PSD dacă ţine la judeţ”, a dat-o în dungă Morega. Acesta s-a arătat nemulţumit, mai mult, despre felul în care Victor Ponta ar fi intervenit la conducerea centrală pentru ca liberalii să facă un parteneriat cu PSD. Morega a avut grijă să îi transmită lui Ponta să îşi vadă de organizaţia lui de la PSD şi să nu se mai dea „imaculat”. Cert este că deputatul Victor Ponta a avut recent o intervenţie în presa locală în care condamna atitudinea lui Morega care deşi este în opoziţie vrea numai la putere.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here