Morega, sigur că Dragnea va calma degringolada din PSD Gorj

446

Aflat la Chișinău, fostul deputat Dan Morega, a comentat, pe larg, tensiunile existente în PSD Gorj, profesorul universitar fiind convins că cele întâmplate în aceste zile, în cel mai mare partid din județul Gorj, va schimba scorul previzibil al acestei formațiuni, la parlamentarele din județul nostru. Morega s-a arătat însă convins că Liviu Dragnea va fi cel care îi va calma subit pe cei care au declanșat răscoala din PSD Gorj, acesta fiind convins că lista contestată nu se va schimba.

“În PSD este o oarecare degringoladă asta pentru că o parte din primari s-au aliat cu Călinoiu. Ei ar trebui însă să se ocupe de problemele lor”, a declarat Morega, menționând că regretă faptul că Ion Călinoiu a fost condamnat la 4 luni de închisoare cu amânare. “Am înțeles că primarii vor să-l susțină pe Călinoiu ca și deputat independent. Ar trebui să înțeleagă însă primarii că este târziu să mai facă asta pentru acesta. De ce nu înțelege Călinoiu însă că era lui s-a dus”, a completat Morega.
Fostul deputat a subliniat că și el crede că cel care i-a eliminat pe Ciocea și pe Călinoiu a fost Dragnea, și nu Cârciumaru, pe care îl vede însă viitor senator PSD de Gorj. “Ciocea ar trebui să se lupte cu Dragnea”, i-a transmis primarului de Bustuchin, Morega, care a menționat că are toată încrederea că în foarte scurt timp “PSD va reveni la matcă, în organizație urmând să se pună rapid ordine”.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here