Morega şi-a schimbat site-ul… prea puţin

603

dan-morega-puiu-florinel-gureanuDeputatul independent Dan Morega şi-a reactualizat pagina de internet pe care nu o foloseşte însă pe post de blogg, aşa cum fac alţi politicieni, ci mai mult pentru a se prezenta pe el în faţa alegătorilor. Site-ul respectiv avea nevoie de o reconstrucţie după ce fostul şef al PNL Gorj a părăsit partidul, iar pagina de internet era

una vizibil marcată de liberalism şi semnele electorale ale acestei formaţiuni politice. Noua concepţie a site-ului nu diferă prea mult de cea veche, mai ales că albastrul şi galbenul din sigla liberalilor abundă pe monitor şi în acest format.

Noua pagină de internet conţine fotografii în care Dan Morega este lângă o serie de liberali marcanţi, gen Ludovic Orban sau Norica Nicolai, dar, de data aceasta, pe site şi-au făcut loc şi poze cu Florin Cârciumaru şi Toni Greblă, asta în ciuda faptului că, de-a lungul anilor, senatorul PSD a fost deseori în conflict cu deputatul independent.

Universitatea din Moldova la care Morega este şef de filială la Gorj are şi ea un loc bine delimitat în noul format al site-ului, cei interesaţi putând găsi aici şi toată autobiografia deputatului.

morega saitFostul lider liberal chiar face o menţiune şi despre titlul de Erou al Muncii Socialiste primit înainte de 1989, precizând că acesta a fost acordat pentru rezultate „în muncă”, deseori Morega menţionând în conferinţe de presă că asemenea recunoaşteri nu se dădeau pentru furturi sau alte lucruri de acest gen.

Cărţile scrise de Morega, titlurile academice ale acestuia, cursurile de la facultate şi multe altele pot fi văzute de cei care vor vizita noul site, un site pe care deputatul are şi un îndemn pentru alegătorii săi, unul din care reiese foarte clar independenţa sa politică, independenţă manifestată cel puţin pentru moment…

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here