Morega râde de senatorul la pătrat: “Îl bătea Călinoiu pe Dian de îl auzeau câinii din Ţicleni!”

265

O declaraţie recentă făcută de Dian Popescu la un post local de televiziune, în care şeful PNL Gorj bravează spunând că dacă PSD-ul ar merge pe mâna lui Ion Călinoiu ca şi candidat pe Colegiul 2 de Senat el, senatorul, va mai candida o dată tot ca senator, dar pe acest colegiu, doar pentru a se lua la trântă cu preşedintele executiv al PSD Gorj, stârneşte râsul printre politicienii judeţului. Dan Morega, fostul şef al PNL Gorj susţine că nu a auzit o tâmpenie mai mare din partea lui Dian Popescu care se doreşte “senator la pătrat” în timp ce riscă să rămână “radical din senator”. Nu este singurul care a râs la auzul vorbelor scose din gură de Dian Popescu, şi liderii pedelişti s-au amuzat la fel de copios.

Dian Popescu spune lucruri ridicole, sunt de părere atât Dan Morega, cât şi europarlamentarul PDL, Marian-Jean Marinescu, ambii râzând cu poftă la auzul declaraţiei publice a senatorului PNL, şef de organizaţie în judeţul nostru. Şi totul după ce Dian a bravat într-un interviu tv spunând că dacă Ion Călinoiu ar candida ca şi senator, el ar renunţa la mandatul de senator deţinut în prezent şi ar intra iar în lupta electorală împotriva actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Dian nu spune însă o vorbă despre mandatul său luat pentru că PSD-ul a pus umărul pentru alegerea sa, el candidând cu spijinul USL.

De râsul curcilor senatoriale
Dar cum vorbele nu costă bani, aşa nici cele spuse de Dian nu se contorizează, crede senatorul PNL care, făcându-se coleg de partid cu Tudor Barbu, i-a împrumutat acestuia declaraţiile surprinzătoare. Acestea sunt însă taxate de Dan Morega care nu crede într-o victorie a lui Dian chiar dacă candidatura aberantă de care se laudă senatorul PNL s-ar fi validat. “Diane nici nu ştii cât de mic poţi să fii! Dacă ai fi candidat te-ar fi bătut Călinoiu de te auzeau căinii de la Ţicleni!”, îi transmite, amuzat, Morega lui Dian Popescu.
Acesta şi explică de ce ar fi pierdut Dian lupta cu Călinoiu astfel: “Pentru că în timp ce tu ai distrus PNL-ul, Călinoiu, chiar şi cu minciuneli, chiar şi cu bombonele a consolidat, cu Cârciumaru, PSD-ul. În al doilea rând, declaraţia ta Diane a fost una tâmpită, pentru că numai tu puteai debita o asemenea tâmpenie, că tu ca senator în funcţie pe Colegiul 1 ai fi candidat iar tot ca senator în colegiul 2. Te întreb, vrei să fi senator la pătrat? Răspunsul ţi-l dau însă eu. Rămâneai radical din senator, ca să nu spun că ai fi rămas ridicol”.
Declaraţia lui Dian a destins atmosfera şi la conferinţa PDL Gorj de joi, liderii PDL prezenţi în faţa jurnaliştilor taxând în aceeaşi manieră intenţia senatorului Dian de a schimba colegiul de Senat pentru a avea parte de o confruntare cu Călinoiu. Să nu uităm că Dian a evitat o confruntare cu Călinoiu la Consiliul Judeţean, bucurându-se de existenţa USL care l-a salvat de o potenţială candidatură la şefia Gorjului.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here