Morega: Nu se poate pune semnul egal între Dian și Boza

431

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, Dan Morega, a pus la punct declarațiile hazardate ale fostului senator ALDE, Dian Popescu, potrivit cărora respectivul s-a lăudat că ar fi putut ajunge în funcția lui Sorin Boza, de manager al Complexului Energetic Oltenia.

“Dian Popescu face declarații mincinoase, deoarece el nu va putea ocupa, în viața lui, funcția de manager general CEO. Asta deoarece actuala echipă managerială conduce compania spre rezultate bune, aici s-a creat și un climat bun de lucru, nu mai este ca pe vremea lui Ciurel, oamenii nu mai sunt tensionați, reducerile de personal nu sunt politice, cei care vor pleca acasă sunt persoane care mai au puțin până la pensie, apoi nu se poate pune semnul egal între Dian și Boza”, a declarat Morega.
bozaFostul deputat susține că Dian Popescu face astfel de declarații pentru a destabiliza CEO, dar și pentru a rămâne în atenția opiniei publice. “Dian Popescu ce a condus? Cercul, probabil, pe asfaltul de la Țicleni și firma Maserati, pe care a distrus-o și a băgat-o în faliment. Să nu uităm că Dian are interdicții doi ani de zile, urmare a problemelor sale penale, a condamnării mai exact. În niciun caz el nu poate ajunge manager al CE Oltenia, să fim oameni serioși. El vrea doar să provoace teamă și instabilitate în companie, ar fi și mai bine să meargă la Tăriceanu să-i dea un os de ros la București ca să-i potolească gura. Știm foarte bine cine este Dian, un om care folosește partidul în interes propriu și falsifică documente privind prezența la Delegația Permanentă. Faceți un sondaj, dacă îl vrea 1% din populație la CEO, e tare, dar nu obține nici 1%, pentru că gorjenii știu că Dian nu a făcut nimic cât a fost senator. Astea sunt declarații de om în disperare care și-ar dori ceva, dar aruncă pe piața publică și politică fel de fel de povești. Doar, vise, taică, vise..”, a conchis Morega.
De altfel, nu numai Morega l-a taxat, la finalul săptămânii trecute, pe Dian pentru declarațiile sale de vineri, au făcut-o și liderii sindicali Constantin Crețan și Constantin Mitrescu, ambii transmițându-i fostului senator să-și vadă de treabă și să nu mai anunțe, aiurea, schimbări mari de șefi în CEO, dar și propria sa promovare la cârma companiei de stat.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here