Morega: ,,Nu am nicio afinitate faţă de Mişcarea Populară”

560

Profesorul Dan Morega, fost deputat de Gorj, susţine că nu este interesat de Mişcarea Populară, fundaţie nou creată pe baza căreia se va forma o nouă formaţiune politică cu acelaşi nume. Morega contracarează astfel zvonurile potrivit cărora el va conduce la Gorj filiala noului partid, şi transmite astfel că nu va face parte deloc din acesta.

,,Este foarte clar că înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară urmează să se transforme, într-o perioadă destul de scurtă, într-un partid politic de centru dreapta şi care nu va fi altceva decât parte din PDL. Mi se pare extrem de neplăcut să minţi într-un asemenea hal poporul că de fapt Mişcarea Populară va face o altfel de politică cu altfel de politicieni. De altfel cum dixit Elena Udrea, care singură se contrazice în declaraţii de pe azi pe mâine, că PDL-ul nu se va rupe, dar că ea nu garantează faptul că vor fi oameni care vor pleca din PDL la Mişcarea Populară, eu cred că Partidul Democrat Liberal nu se va rupe la pachet se va rupe la bucată”, a declarat Morega, subliniind că nu are niciun fel de afinitate faţă de această Mişcare Populară pentru că ştie foarte clar cine este în spatele ei. ,,Acolo se află Traian Băsescu, mentorul, prin fiica sa, EBA, care a înscris Mişcarea Populară la OSIM. Vorbesc de Băsescu care, după terminarea mandatului de 10 ani de zile de distrugere a poporului şi fiinţei umane, urmare a măsurilor luate împotriva propriului popor, perioadă în care gradul de sărăcie a populaţiei a crescut la 60%, în care s-au tăiat pensii şi salarii, se vrea salvatorul României. Va fi salvatorul aşa cum a salvat şi flota României, cum a băgat de fapt la fundul apei poporul român, populaţia cu cele mai mici venituri din UE. Deja nu mai avem pe nimeni în spatele nostru, bulgarii fiind la venitul minim garantat cu 7 euro mai mult decât noi”, a completat fostul parlamentar.

Oportunişti, destui
Fondatorul Institutului de Analiză şi Politici Publice susţine astfel că: ,,deoarece, mai mulţi gorjeni m-au întrebat dacă cumva voi ajunge în această Mişcare Populară, spun foarte clar, nu. Nu voi face asta”.
,,Nu mă interesează această formulă a Mişcării Populare, Băsescu-Udrea. Sunt de acord că trebuie o nouă clasă politică care să mai facă cetăţeanul să simtă în inimă şi în suflet patriotismul, cuvântul naţional, cuvântul muncă, reindustrializarea României, valorificarea forţei de muncă şi a resurselor ţării în interesul românilor, şi care să fie lipsită de hrăpăreţii care au furat ţara şi bogăţiile ei, mai ales că marea majoritate a cetăţenilor se zbat în sărăcie”, a completat Morega spunând că sunt destui oportunişti care văd cu ochi buni această Mişcare Populară.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here