Morega: “Noului președinte al CJ Gorj îi dau credit, dar nu un cec în alb”

506

Președintele Institutului de Analize, Investigații și Politici Publice, Dan Morega, a salutat schimbarea de la vârful Consiliului Județean Gorj, anunțând că îi dă credit noului președinte, dar nu și un cec în alb. Morega previzionează că din vară, Consiliul Județean ar putea fi câștigat de dreapta, asta urmare a voturilor comune obținute în județ de PMP și PNL.

“Eu cred că domnul Florescu, în noua funcție, nu trebuie să se descurce decât două luni de zile, deoarece în iunie PNL și Mișcarea Populară ar putea câștiga Consiliul Județean”, a declarat, ieri, Morega, spunând că noul președinte va rezista în noua funcție, deoarece nu este un tip conflictual, hărpăreț și are marea calitate de a fi gorjean.
ciprian florescu“Deocamdată îi dau credit, dar nu și un cec în alb. Eu îi doresc succes și îi reamintesc că nu este acolo pentru grupul de interese al PSD”, a spus șeful IAIPP, convins că schimbarea priește social-democraților.

“O floare și șase-șapte grădinari”!
În ce privește candidatura lui Liviu Andrei la Primăria Târgu-Jiu, Morega consideră că aceasta nu este una care să reușească să-l miște pe actualul primar, Florin Cârciumaru.
“Liviu Andrei vinde iluzii. Acest individ nu are nimic concret în ce privește proiectele pentru municipiu. În confruntarea cu Florin Cârciumaru, el este doar unul dintre cei șase-șapte grădinari care îl vor «îngriji» pe actualul primar”, a subliniat Morega.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here