Morega îl vede schimbat pe Ciurel de la butoanele CEO

282

“Este absolut urgentă schimbarea lui Ciurel şi a găştii sale”, a declarat Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Investigații Publice și Politice, după ce a fost întrebat cum comentează zvonurile potrivit cărora componenţa conducerii Complexului Energetic Oltenia este discutată la nivel central, managerului găsindu-i-se deja un aşa-zis înlocuitor. Morega s-a arătat astfel convins că Laurenţiu Ciurel va fi debarcat în cele din urmă de la conducerea Complexului Energetic Oltenia, plecarea acestuia din fruntea companiei fiind doar o chestiune de timp.

“Debarcarea lui Ciurel este așteptată de toată lumea și este absolut urgentă. Schimbarea sa este una iminentă. Este vorba despre zile sau săptămâni. Este necesară schimbarea întregii găşti incapabile impostoare care a dus pe pierdere energia din Gorj”, a mai spus, ieri, Morega.
Dan Ilie Morega a amintit din nou despre afacerile nelegale și despre modul neprofesional în care acesta consideră că Ciurel a condus compania timp de trei ani, președintele Insitutului de Investigații Publice și Politice afirmând că perioada în care Ciurel s-a aflat în fruntea CEO, a fost una de plumb pentru mineri și energeticieni. Acesta susține că Ciurel trebuie să plece, cu atât mai mult cu cât nu a făcut nimic pentru eficientizarea activității la complex, ci și-a urmărit doar interesele personale. “Perioada celor trei ani a fost una de plumb pentru CEO şi pentru mineri şi energeticieni, pentru gorjeni în general, deoarece managementul lui Ciurel a fost unul discreţionar, unul în interesul său personal şi a găştii sale. Am făcut o serie întreagă de dezvăluiri privind modul haotic de reorganizare, privind lipsa de preocupare a conducerii CEO către eficientizarea activităţii şi nicidecum pentru reducerea personalului. Există apoi diverse dosare penale intentate de sindicate şi de alţi parteneri, dar şi dosare civile importante”, a conchis Morega pregătit să vadă reacţia celor care îşi vor pierde posturile o dată cu detronarea managerului CEO.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Se stie cine este înlocuitorul lui Ciurel. Este cumnatul lui Calinoiu care s-a angajat de curând in CEO ca Director IT, Rusta Constantin se numeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here