Morega îl vede pe Dâncu în locul lui Dragnea

518

Președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj, Dan Ilie Morega, previzionează că, în anul 2016, social democrații vor fi conduși de un alt președinte. Mai exact, este vorba de actualul vicepremier, Vasile Dâncu. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, nu exclude această variantă, spunând că Dâncu are șanse să devină liderul organizației politice.

În 2016 social-democrații vor fi conduși de Vasile Dâncu, iar liberalii de Dacian Cioloș, potrivit unei analize realizate de institutul lui Dan Ilie Morega. Potrivit lui Morega, 2016 va fi unul al reformării partidelor politice, dar şi unul în care va exista o preocupare maximă pentru alegerile locale și parlamentare, primele fiind câştigate, la Gorj iar de PSD.
Pe constatările făcute de președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice este posibil ca premierul Dacian Cioloș să preia conducerea PNL, iar vicepremierul Vasile Dâncu, pe cea de la PSD. Morega afirmă că atât politicienii, cât și autoritățile nu vor mai fi preocupate anul viitor de interesul cetățenilor, care și așa era la cote minime, ci vor urmări mai degrabă propriile interese. Potrivit acestei analize efectuate de institutul condus de Morega, în 2016 urmează o reformare a principalelor partide de pe scena politică, respectiv PNL și PSD. Fostul liberal, Dan Ilie Morega susține că, PNL va reuși să obțină un scor important în alegeri, însă numai în cazul în care va scăpa de conducerea bicefală de acum.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here