Morega îl critică iarăşi pe Andrei pentru retrocedarea pădurii din Dumbrava Tismana

318

picture 004Deputatul Dan Morega a luat din nou atitudine în cazul retrocedării pădurii din Dumbrava Tismana, unde sute de hectare ar urma să treacă de la stat în proprietate privată în baza unei sentinţe judecătoreşti.

Parlamentarul a reacţionat ieri după ce prefectul Liviu Andrei le-a recomandat primarilor din judeţ să respecte hotărârile judecătoreşti şi să le pună în aplicare cât mai repede cu putinţă pentru a nu crea probleme suplimentare. Prefectul nici nu putea să le ceară primarilor să nu respecte hotărârile de la instanţe, iar Morega spune că a discutat cu unii dintre edilii participanţi la şedinţă, convingerea lui fiind acea că Andrei a avut o ţintă clară. Ţinta o reprezintă pădurea la care face referire Morega şi care ar urma să devină proprietate privată în baza unei hotărâri date de o instanţă din Braşov, deputatul fiind convins că şi în justiţie „există mafie”.

„Gorjul nu stă deloc bine la capitolul retrocedări, dar asta şi pentru că prefectul nu participă la şedinţele de fond funciar decât atunci când are un interes, când e vorba de un şmen şi aici mă refer la cele 750 de hectare. Acestea dacă vor fi retrocedate vor deveni cea mai mare hoţie de retrocedare din ultimii 20 de ani. De mai mult timp la Prefectură e constituit un grup infracţional economico financiar, pe păduri în special, la care Andrei a comandat realizarea unei ilegalităţi care să îl ajute în retrocedarea acestei păduri. Vrea punerea abuzivă în posesie în baza unei anexe pe care Consiliul Local nu i-a dat-o şi nici la Comisia Judeţeană nu a obţinut-o că nu avea cum, dar s-a găsit justiţia mafioată de la Braşov să dea o hotărâre ambiguă pe această temă. Acea hotărâre, şi o spun ca fost prefect, nu trebuie pusă în aplicare. Cine va îndrăzni să nu facă jocul acestui grup infracţional îl voi sprijini cu toată puterea”, menţionează Morega.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here