Morega: “Dian i-a dat lui Crin o şaorma, Filip i-a adus mii de susţinători”

396

Prezenţa lui Crin Antonescu, şeful PNL, marţi la Târgu-Jiu a fost întoarsă pe toate părţile de politicienii din Gorj. Numeroşi au fost însă cei care l-au criticat, direct, pe Dian Popescu pentru că nu a ştiut să gestioneze bine vizita şefului său de partid, întâmpinat cu puţini susţinători prin localităţile unde s-a oprit, dar şi dus de preşedintele PNL Gorj pe la cafenele. Dan Morega, fostul preşedinte al PNL Gorj, a fost cel care s-a foarte amuzat ieri de poticneala politică a lui Dian care şi-a dus liderul politic la şaorma în centrul oraşului, asta în timp ce Dorin Filip, primarul de la Rovinari, i-a făcut cu adevărat campanie şi imagine lui Crin Antonescu. De altfel, prestaţia lui Filip la Rovinari îl va transforma, după europarlamentare, în viitorul preşedinte al PNL Gorj, crede Morega.

antonescuFostul preşedinte al PNL Gorj a criticat când dur, când amuzat felul în care s-au pregătit liderii organizaţiei liberale pentru vizita electorală a lui Crin Antonescu în judeţul nostru. Morega a spus că Antonescu nu a fost bine primit prin localităţile pe care le-a vizitat marţi, vizita fulger nefiind bine organizată, în mai multe localităţi din drumul acestuia lipsind insclusiv afişele electorale. “În Gorj vezi roşu înainte ochilor de cum intri în judeţ. Pesediştii au ştiut să se organizeze la acest capitol, peneliştii deloc”, a criticat Dan Morega, considerând că Antonescu nu a avut parte prin localităţile liberale nici măcar de afişe, că susţinătorii au lipsit de tot. Morega a menţionat că s-a văzut că vizita lui Antonescu nu a fost primită cu entuziasm pe unde a trecut acesta. “Numărul de oameni cu care s-a întâlnit acesta a fost extrem de mic”, a spus Morega, amuzându-se de staţionarea lui Dian cu Crin “la o şaorma”. “Crin s-a aşezat la o şaorma, au stat acolo(n.r. cu Dian Popescu) ca curcile bete, după care au plecat mai departe. Nu am înţeles, de ce ai venit, de ce ai plecat”, a spus, râzând, Morega.

foto_pnlDiscursul lui Crin, fără substanţă
Fostul liberal a considerat că mitingul lui Crin de la Rovinari a fost “haotic”, cum haotică a fost toată vizita acestuia din Gorj. “Haotic a fost şi mitingul pentru că a durat extrem de puţin. Mitingul liberalilor a fost aşa, o întâlnire şi un discurs extrem de populist şi fără substanţă al lui Crin Antonescu”, a subliniat Morega care susţine că PNL Gorj a dovedit că “nu are oameni de forţă”, adevăraţii militanţi fiind daţi la o parte de către “comandantul” Dian Popescu. De fapt, chiar şi pe această denumire primită de Dian de la Crin a bătut monedă, amuzat, Dan Morega. “Să fim serioşi. Dian Popescu nu are nicio armată, Dian este «la revedere»”, a menţionat fostul liberal care a subliniat meritul lui Dorin Filip pentru mitingul de la Rovinari.
În acest context, Morega a menţionat că de fapt, după căderea lui Dian după europarlamentare, primarul de Rovinari va fi cel promovat în funcţia de preşedinte al PNL Gorj.

Filip, sincer că are o relaţie bună cu PSD
Morega susţine că din spusele primarilor liberali participanţi la întânirea cu Crin Antonescu de la Rovinari, din sediul organizaţiei de acolo, Dorin Filip a fost sincer cu şeful său de partid. I-ar fi spus acestuia chiar că el are o relaţie bună cu PSD. “Meritul mitingului este al lui Dorin Filip. Acesta, cu micii, cu fumul… a reuşit să adune câteva mii de oameni la Rovinari”, a conchis Morega.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. La adunarile la care oamenii sint adusi cu forta, fie cu zaharelul, aceasta vizita relaxata si fireasca da o masura faptului ca inregimentarea politica nu este caracteristica PNL.Persoanele interesate de vizita vin singure, fara a fi aduse ca pe vremea comunismului.Ceeace poate fi denumit minus al vizitei – este faptul ca ea nu a fost popularizata suficient si din timp, incit intilnirea cu Presedintele PNL a avut loc, numai cu persoanele aflate intimplator in oras ori pe traseul vizitei.

  2. Aroganta lui Morega ( citeste,,curcila bete,,) la adresa conjudetenilor la costat pe acesta si cariera politica si statutul social. Cred ca viitorul politic si social al batranelului Morega se afla foarte aproape de obstescul sfarsit. cat despre vizita lui Crin in Gorj trebuie sa recunoasca toata lumea ca s-a incheiat cu un miting la care aparticipat nesperat de multi oameni. sa fie oare un semn?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here