Morega: Dian cerșește pe la toate ușile un os de ros

413

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, Dan Morega, nu se abține și îi aruncă vorbe grele fostului senator Dian Popescu, prins cu minciuna de jurnaliști, după ce reprezentantul ALDE a spus ba că putea fi managerul Complexului Energetic Oltenia, ba că este deja consilierul ministrului Energiei, lucruri neconfirmate de către Toma Petcu.

Minciunile lui Dian Popescu l-au amuzat inițial pe Morega, ca apoi când fostul parlamentar a întins coarda, lăudându-se că este consilier ministerial, deși nu se pune vorba de așa ceva, șeful IAIPP a început să se enerveze și să taxeze dur minciunile tot mai gogonate ale fostului senator.
“Dian Popescu face boroboață după boroboață și livrează minciună după minciună către mass-media locală. La un moment dat, am văzut că nici nu mai știe ce minte și retractează public ce a spus cu numai câteva zile în urmă. De altfel, el cu gura lui a spus că îl susține pe Ciurel și că l-a însoțit la minister pentru a-l promova, ca după câteva zile să nu mai recunoască asta dând vina pe liderii PSD. Apoi a început să se vadă el manager al CEO, probabil asta visează când se uită în oglindă cred eu, ca ultima să fie și mai gogonată, Dian începând să se laude că este deja consilier al ministrului Petcu, în timp ce respectivul neagă asta public. Nu știu dacă e de râs ori de plâns că un astfel de individ, care caută înnebunit un loc de muncă, bătând birourile lui Tăriceanu, ale ALDE, Secretariatul General al Guvernului și alte persoane care crede el că-l vor propulsa într-o funcție vizibilă și de influență a ajuns să fie băgat în seamă. Dian este ca un câine flămând care caută un os de ros, creând în jurul lui doar valuri și instabilitate”, a declarat Dan Morega, considerând că în atare situație Dian a căzut în penibil.

Dosarul penal la butonieră
Acesta susține, de asemenea, că Dian ca și Laurențiu Ciurel nu este dorit în Ministerul Energiei, Morega reamintindu-i fostului senator că niciun ministru nu și-ar lua lângă el, dacă ține la imaginea lui publică, un consilier condamnat pentru fapte de corupție. Morega este de părere că, în ciuda faptului că mulți i-au închis ușa în nas lui Dian, acesta continuă să bată la toate porțile lăudându-se cu susținerea lui Tăriceanu, cel care, de altfel, îl meține pe gorjean în fruntea ALDE Gorj din postura de copreședinte.
Șeful IAIPP subliniază că CEO nu are nevoie de Dian cum nu mai are nevoie de Ciurel ori de alți politruci meniți doar să servească interese de grup și nu să urmărească creșterea economică a companiei și bunăstarea angajaților acesteia.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here