Morega dezavuează planul lui Ciolocoi de a pune mâna pe şefia PNL Gorj

495

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Morega, a urmărit de aproape conflictul şi mâncătoriile existente acum în organizaţia pe care a condus-o, anunţând că în filiala judeţeană se dă o adevărată luptă pentru putere.

Este vorba despre scaunul de preşedinte al PNL Gorj pus la bătaie, strategic, de către Dian Popescu. “Sunt mai multe găşti, nu tabere, care vor să ia, ce să mai ia, că este ca un animal căzut acest PNL. Este răpus de luptele interne de partid şi de lipsa de preocupare şi consolidare a partidului. Din această alianţă nu a ieşit victorios decât PSD. PNL-ul şi PC-ul la revedere”, a declarat Morega, care l-a avertizat pe Dian Popescu că aceasta îi vrea locul. “Diane, atenţie! Asta te ajută, până când te mută”, a completat, amuzat, fostul lider al liberalilor gorjeni, care susţine că actualul preşedinte i-ar fi dat “prea mult nas” vicepreşedintelui CJ Gorj.
În replică, Ciolocoi a anunţat public că Morega nu vrea decât să o despartă de şeful său de partid, pe care l-a susţinut, cu senvişuri(sic!) când încătuşatul Dian Popescu îşi aştepta sentinţa la Tribunalul Gorj, după o noapte de arest. “Aşa cum nu l-am părăsit atunci când a fost într-un moment greu,(..) aşa voi avea grijă să fiu alături de dumnealui(n.r. Dian Popescu)..”, şi-a arătat docilitatea şi respectul Ciolocoi faţă de cel care a făcut-o vicepreşedinte al CJ Gorj.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here