Morega despre ultima demisie din PNL Gorj: “Caracterul maidanezului Dian l-a făcut să rămână fără cel mai fidel preşedinte de organizaţie”

425

Fostul preşedinte al PNL Gorj, Dan Morega, era la curent cu demisia lui Matei Nădrag din funcţie şi partid, deoarece fostul şef al PNL Târgu-Jiu i-a cerut sfatul acestuia, supărat de felul cum a profitat de el, Dian Popescu. Deşi Morega l-a sfătuit pe Nădrag să nu plece din PNL, acesta, sătul de jocurile pe care le-a făcut la cererea lui Dian a demisionat, picătura care a umplut paharul fiind decizia şefului PNL Gorj de a stopa întrunirea Comisiei de Onoare şi Arbitraj pentru Gabriel Giorgi.

“Caracterul mizerabil pe care îl are Dian Popescu iată că se adevereşte a «n»-a oară. Din acest motiv mai toţi oamenii care l-au ajutat să ajungă ceea ce este acum au început să-l părăsească, rând pe rând. L-au părăsit, deja, jumătate dintre primari, numeroşi şefii de organizaţii, şi iată că, am ajuns să asistăm şi la plecarea celui mai fidel apropiat al său, de la cea mai importantă organizaţie, Matei Nădrag. Să nu uităm că cel din urmă i-a cedat funcţia de preşedinte la municipiu lui Dian Popescu, cu câţiva ani în urmă, dar şi acest lucru a fost uitat de maidanez”, a comentat fostul liberal, Dan Morega, în legătură cu demisia recentă a lui Matei Nădrag din partid. “Din discuţia avută cu Nădrag, care m-a anunţat de ceva vreme că vrea să plece din partid şi din funcţie, am înţeles mâhnirea profundă pe care o avea acesta, în privinţa jocurilor murdare ce i-au fost făcute de Dian Popescu. De altfel, Dian l-a pus pe Matei în situaţia ingrată de a pune în discuţia PNL Târgu-Jiu şi de a exclude anumiţi membri de partid, de bună calitate, liberali care, ulterior folosindu-se de Comisia de Onoare şi Arbitraj de la nivelul PNL Gorj, prin tergiversarea de termene, să rămână în partid. Matei a ajuns astfel să îşi facă duşmani pe cei pe care Dian vroia să-i elimine din calea sa”, a completat Morega.
“Dian s-a întâlnit cu Cârciumaru, a renunţat la excluderea lui Giorgi, dar Matei a rămas cu oalele sparte”, consideră fostul preşedinte.

Nicio funcţie la Congresul PNL
Acesta povesteşte că sunt însă numeroase faptele prin care Dian Popescu i-a pus şi i-a lăsat pe membrii PNL în situaţii neplăcute. “Caracterul lui mizerabil s-a dovedit chiar la Congresul PNL când a pierdut toate funcţiile pe care Gorjul le putea obţine în organizaţia centrală. El nu i-a susţinut pe liderii liberali din Oltenia, pentru funcţii, pe motiv că aceştia nu ar fi figurat în lista lui de priorităţi, iar aceştia au lăsat, la schimb, PNL Gorj fără funcţii”, a dezvăluit Morega care explică astfel de ce organizaţia lui Dian nu are niciuna dintre numeroasele funcţii lărgite puse la bătaie sâmbătă.
“A fost cel mai negru Congres al PNL pentru organizaţia liberală de la Gorj”, a declarat, dezamăgit, Morega.
De altfel, când Morega era preşedintele PNL Gorj acesta era şi secretar general adjunct al organizaţiei centrale, şi vicepreşedinte la Comisia de Onoare şi Arbitraj şi era şi membru al Comisiei Centrale de Cenzori.
“Eu le dau un sfat organizaţiilor locale să se coaguleze. Le transmit liberalilor să nu plece din partid, să creeze unitate şi forţă. Eu îi voi sprijini pe liberali cu ce depinde de mine şi de Institutul de Analiză şi Investigaţii pe care îl conduc. Îmi doresc să se consolideze organizaţia municipală şi cea judeteană, iar lui Dian îi transmit să lase partidul că l-a nenorocit şi să plece de unde a venit”, a conchis Morega.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here