Morega despre scandalul “Gorgotă”: “Dian Popescu nu are minte”

375

Excluderea lui Daniel Gorgotă din PNL Gorj, la finalul săptămânii trecute, fapt realizat de Matei Nădrag la cererea lui Dian Popescu, este văzută drept “greşeală drastică” de către fostul preşedinte al organizaţiei, Dan Morega. Acesta susţine că prin demersul său incorect, Dian nu a vrut decât să-i arate preşedintelui interimar al partidului, Klaus Iohannis, că îi netezeşte calea spre funcţia supremă din partid, chiar dacă a demonstrat că în PNL nu există democraţie.

“Aceasta este a doua mare gafă pe care o face Dian, după scandalul cu Giorgi. Dian arată astfel că a pierdut controlul partidului, ştiut fiind că acesta nu mai este iubit de primari şi de aleşii locali şi că lucrează, în organizaţie, într-un mod golănesc. De altfel, numai pe golani poate să-i ducă mintea să facă astfel de acţiuni mârşave pe uşa din dos, motivând apoi că nu are nimic de-a face cu excluderiile lui Gorgotă şi a lui Giorgi. Se arată însă cu claritatate că PNL Gorj este pe tobogan, organizaţia nemaiavând conducere. De altfel, PNL Gorj nu mai răspunde de mult nevoilor pe care le au membrii filialelor, aleşii locali şi electoratul”, susţine Morega. Acesta menţionează, de altfel, că dacă ar fi fost în locul lui Dian nu ar fi luat niciodată o astfel de măsură nici cu Giorgi şi nici cu Gorgotă, în abele cazuri partidul având de suferit. “Dacă eram în locul lui Dian în niciun caz nu îl excludeam pe Gorgotă. Nici pe Giorgi de altfel. Dian este însă doar un slugoi care a vrut să-i demonstreze lui Iohannis că îi rupe piciorele contracandidatului său, asta deşi se vede cu ochiul liber că Gorgotă nu ar fi avut şase să-l bată pe şeful partidului. La PNL Gorj devine lege doar voinţa şefului, la fel întâmplându-se şi la centru, partidul fiind aşa sub Crin şi tot aşa şi sub Iohannis”, a declarat Morega. De altfel, o opinie similară au mai avut doi liberari, adică Virgil Drăguşin şi Marcel Romanescu.
“Cei din PNL, mulţi din păcate, ascultă orbeşte minciunile lui Dian, deşi se comentează de toţi dictatură personală impusă de acesta în organizaţie. Este regretabil însă că Dian se putea afirma aici ca un lider mai tânăr în politica Gorjului şi cu rezultate notabile. Putea să-şi facă o echipă cu care ar fi defilat fără probleme în faţa PSD, dar i-a îndepărtat pe toţi cei care l-ar fi depăşit. Pe Dian nu l-a interesat să-şi facă echipă, nu l-a interesat decât imaginea lui personală şi a acoliţilor lor din PNL”, a completat Dan Morega.

dian rugaSimulacru de Delegaţie Permanentă
Fostul lider de partid l-a criticat pe Dian şi pentru felul deplorabil în care a organizat, săptămâna trecută, Delegaţia Permanentă a PNL Gorj. “Delegaţia Permanentă care numără 138 de membri s-a ţinut la sediul partidului aşa cum nu s-a organizat niciodată. De fapt, s-a organizat doar o mascaradă în sediul partidului, Dian neîncercând să găsească o sală pentru a face şedinţa aşa cum trebuie. Eu nu am ţinut Delegaţiile decât în săli de 200 de locuri, pentru că aveam şi invitaţi, ori frica lui Dian păzeşte via şi cheamă, la strâmtoare, slugile să-i lingă piciorele. La şedinţă au venit puţini şi pentru că cei care le sunt împotrivă celor din conducere nici măcar nu au fost invitaţi”, completează Morega spunând că PNL Gorj, a constat cu mâhnire, s-a distrus după plecarea lui din acest partid.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here