Morega deschide uşile UNPR pentru persoanele „non-grata” din PDL Gorj

244

morega UNPRBiroul Permanent Judeţean al filialei conduse de Dan Morega s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute fără ca membrii acestui for să decidă în privinţa convocării unei Conferinţe Judeţene a UNPR Gorj. Deputatul spune că de abia pe la începutul lui ianuarie va avea loc o astfel de şedinţă în care el să îşi prezinte bilanţul activităţii sale, până atunci filiala trebuind să devină mult mai vizibilă pe scena politică locală.

Liderul UNPR Gorj afirmă că, în acest sens, nu exclude posibila venire în partidul său a unor democrat-liberali care sunt consideraţi „persona non-grata” la PDL Gorj.

Fără să dea nume, Morega menţionează că are uşile deschise la partid pentru oricine doreşte să ajute la consolidarea UNPR în Gorj. „Preşedinţii de organizaţii locale au fost validaţi în Biroul Permanent Judeţean şi, întrucât eu nu aveam trei luni de activitate în fruntea filialei, dar şi pentru că vin sărbătorile, am convenit cu colegii ca spre sfârşitul lui ianuarie, începutul lui februarie să convocăm Conferinţa Judeţeană în care voi prezenta bilanţul activităţii mele. Nici vorbă de alegeri, cum am văzut că au scris unii sau alţii. Noi avem nevoie acum de o consolidare şi de aceea le-am cerut preşedinţilor din teritoriu o mai mare implicare pentru ca de la 5 -5,5% cât avem în prezent să creştem cu încă trei patru procente. Avem sondaje nefinalizate complet la filială care mă situează pe mine în primele 3-4 locuri la nivel de judeţ, dar nu aici se află şi organizaţia judeţeană. Eu sper ca în perioada următoare să convingem alegătorii că obiectivele noastre la partid sunt şi obiectivele celor care ne-au ales. La capitolul realizări eu am cu ce să ies în faţă, dar nu despre mine este vorba pentru că oamenii oricum ştiu că eu nu m-am dus în Parlament să dorm sau să citesc ziare. Nu m-am dus nici la sărbători ca să dau noroc la o bere cu oamenii, ci am preferat să merg la ministere şi să mă lupt pentru a aduce fonduri în judeţ şi tocmai de aceea sunt convins că pot să stau cu fruntea sus în faţa celor care m-au votat în 2008”, declară Morega.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here