Morega, critic la adresa unei noi mutări în Directorat: ,,Șmenarul” Pită-roiu, sătul de oase, vrea să intre în carmangeria CEO”!

2196

Fostul parlamentar Dan Morega pune tunurile pe fostul consilier personal al lui Sorin Boza, mai exact pe liberalul Daniel Pităroiu, vehiculat viitor membru al Directoratului CEO, acum când partidul respectivului a ajuns la Putere. Morega le reamintește sindicatelor ce au strigat la protestul minerilor din 2013 când au scandat în cor ,,Pită-roiu” iar respectivul director financiar al CEO, la aceea vreme, la presiunea maselor de angajați ai companiei, și-a dat demisia. Morega îi cere lui Pităroiu să facă un pas înapoi iar liderului PNL Gorj să fie atent că doljenii iar se pun la masa întinsă, în timp ce societatea din Târgu-Jiu le pune și cuțitul și furculița în mână.

Critic de fiecare dată atunci când CE Oltenia a ajuns la mâna intereselor politice, sindicale ori de grup, Morega nu s-a abținut nici de această dată și i-a ocărât la greu pe cei care trag sforile pentru ca în Directoratul companiei să ajungă Pităroiu.
Morega le reamintește celor implicați în această afacere, de plasare a candidatului PNL la Primăria Filiași în prim-plan la CEO, că fac o greșeală capitală, deoarece faptele lui Pităroiu nu au fost uitate. În opinia lui Morega, minerii și energeticienii nu au uitat ce au strigat cu șapte ani în urmă, la adresa lui Pităroiu, faptul că acesta a plecat din companiei cu salarii compensatorii, îmbogățirea acestuia de pe urma societății dar, și faptul că a stat în CEO, și în poziții de umilință, doar pentru că a știut că o să îi vină rândul, având în spate un partid aflat la Putere.
,,Se cunoaște destul de bine activitatea lui Pităroiu în CEO, cel împotriva căruia au scandat minerii și energeticienii, aducând astfel prejudicii de imagine companiei. Pentru că se cunoaște și nu s-a uitat, le atrag atenția celor care îl vor pe Pităroiu în Directorat să se gândească de două ori. Le reamintesc sindicaliștilor că în 2018 au amenințat că vor ieși în stradă, când în urmă cu un an și jumătate se vehicula aceiași idee, adică Pităroiu în Directorat. Nu este corect ca acest individ să ajungă într-o poziție de conducere alături de Bălășoiu și de Motocu, care sunt profesioniști. Nu este corect ca acest afacerist să ajungă la butoanele CEO înainte de o campanie electorală, fapt care s-a încercat și în 2018. Le reamintesc ce spune Ciurel de Pităroiu și de abilitățile acestuia de a mirosi banii într-o încăpere chiar dacă e legat la ochi iar finanțele sunt în seif. Și nu doar atât, de abilitățile consilierului financiar de a pleca cu tot seiful… Vă reamintesc ce spuneau prestatorii despre felul cum li se achitau contractele de Pităroiu dar și despre scandalurile conjugale în care acesta a fost implicat. Nu are calitățile necesare, nici profesionale și nici morale de a conduce în Directorat”, a spus răspicat, Morega.Președintele IAIPP Gorj nu se oprește aici ci le transmite ,,chiorilor de la PNL” că Directoratul ,,se doljenește” iar acest lucru nu face decât să aducă deservicii județului nostru. ,,Domnul Dan Vâlceanu știm că îi place la București dar chiar nu îi pasă cine sunt cei care pun mâna pe CEO? Aici, în Gorj, nu sunt specialiști în minerit și energie care să conducă. Chiar nu contează decât banii, în timp ce CEO este lăsat să moară”, s-a întrebat Morega.Acesta mai susține că CEO nu merită acest tratament, iar dacă Pităroiu va ajunge în Directorat, în timpul negocierilor la CCM, se va crea o adevărată revoluție în companie, oamenii știind că Pităroiu nu este decât un politruc afacerist care își urmărește, potrivit fostului parlamentar, interesele financiare proprii. Din acest motiv, Pităroiu ar fi investit ce a produs la CEO în afaceri în Gorj și Dolj.În ce îl privește pe Pităroiu, acesta nu mai este consilier personal de câteva luni, după ce Boza a făcut eforturi disperate să-i desființeze postul.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Pităroiu este un fost salariat al CEO care a beneficiat de salarii compensatorii , la fel ca și soția lui Ruset și au fost reangajați tot in sistem tot cu contracte nedeterminate, iar Pităroiu acum vrea in directorat, pai normal ca de acolo dirijează bani spre interesele proprii , ca sa nu m ai zic de soția lui Ruset care a fost unsa cu un scaun la administrativ unde introduce foile de parcurs in calculator dar culmea este ca analfabeta nu știe sa le calculeze ca deh de unde sa știe carte ca doar și soțul a fost vagonetar de unde atâta carte și m ai mult decât atâta Ruset își pune cumnata pe post de arhivar fără sa aibă carte o habarnista care mananca bani frumoși așa ca CEO este o cloaca de hoți și ca acest Pităroiu dacă ajunge in directorat Burlan este un om de nimic ca doar el știe bine ce poate Pităroiu care a furat inclusiv tone de motorina de la Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here