Morega: ,,Condescu renunţă la finanţarea CEO pentru Pandurii, de frica lui Răut”

138

Fostul deputat Dan Morega vede în gestul lui Marin Condescu de a refuza banii Complexului Energetic Oltenia(CEO) pentru Pandurii drept o măsură de precauţie luată de liderul sindical pentru a-şi ţine departe fondurile clubului de Ion Răuţ, numit recent în Adunarea Generală a Acţionarilor. Abuzurile lui Condescu la Pandurii ar putea fi văzute de Răuţ, crede Morega, şeful de Resurse Umane a CEO având acum acces la cheltuielile Clubului.

În acelaşi timp, Morega, îi sfătuieşte pe şefii CEO să accepte propunerea lui Condescu şi să ia distanţă de Pandurii. ,,Consider că Directoratul, managerul general Ciurel, la declaraţia clară a lui Condescu că nu mai are nevoie de finanţare, trebuie să ia act şi să nu mai finanţeze CS Pandurii. Pentru că nicăieri în România nu mai există o companie de stat care să finanţeze un club privat, cum este CEO. Dar eu cred că aici este un alt substrat. Decât să fie Răuţ în AGA la Pandurii, ca să vadă cum se fură banii, prin locotenenţii lui Condescu, mai bine se renunţă la banii CEO”, a declarat Morega.
Acesta consideră, de asemenea, că CEO trebuie să aştepte banii de la Pandurii, cei depistaţi de Curtea de Conturi, ,,pentru că ei sunt bani nejustificaţi, găsiţi utilizaţi incorect şi daţi incorect de către SNLO şi complexurile energetice acestui Club”. ,,Eu nu sunt împotriva sumelor care s-au dat ci a felului cum s-au făcut şi s-au cheltuit banii, unde Curtea de Conturi a constatat aceste abuzuri şi ilegalităţi ale conducerii clubului. Este astfel bine venit să se rezilieze orice contracte şi orice asociere a CEO cu CS Pandurii. Pentru că legal, dacă analizăm în structura bugetului de venituri şi cheltuieli, se specifică că acest ultim capitol este dedicat cheltuielilor social-culturale-sportive pentru mineri şi energeticieni, în niciun caz pentru Condescu şi locotenenţii săi”, a conchis Morega.
Nu este însă prima oară când Morega ia poziţie împotriva abuzurilor lui Condescu şi a banilor daţi cu nemiluita la Pandurii, bani care au ajuns în cea mai mare parte în buzunarul liderului sindical.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here