Morega anunță ruperea PSD și cu și fără moțiune de cenzură

290

PSD Gorj nu a făcut încă, public, analiza pierderii alegerilor din 11 iunie, dar a făcut-o președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice(IAIPP), Dan Morega. Acesta consideră că PSD nu a avut o strategie a câștigării parțialelor, motiv pentru care Aurel Popescu a pierdut primăria municipiului, deși a avut un partid mare în spate. Morega a vorbit și despre moțiunea de cenzură și prevestind ruperea PSD, dar și despre promovarea liberalului Marcel Romanescu spre Consiliul Județean Gorj.

Morega a analizat pierderea parțialelor de către PSD pe care o pune pe seama “lipsei unei strategii a organizării și conducerii campaniei electorale”.
“PSD-ul s-a culcat pe laurii victoriei de la parlamentare crezând că i se cuvine totul, inclusiv funcția de primar al municipiului, campania electorală a fost aproape inexistentă, atât în mass-media, cât și în teren, partidul lăsând totul pe seama purtătorului de cuvânt Bordușanu, au crezut că, de fapt, va avea loc un transfer al voturilor electoratului de la Cârciumaru la Aurel Popescu, lucru care nu s-a realizat, s-au deplasat în două piețe și în târgul auto locuri unde doar o treime dintre participanți și comercianți sunt din municipiu, restul fiind din județ”, a spus Morega.

“Fanariotul Dragnea va fi dat jos…”!
Președintele IAIPP mai anunță ruperea PSD și implicit debarcarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului. Fostul deputat susține că indiferent dacă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va trece sau nu, rezultatul va fi același și va duce la o scindare a partidului.
În ce privește noul primar de Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, Morega susține că acesta nu numai că va prelua șefia PNL Gorj, dar are șanse să preia șefia CJ Gorj peste trei ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here